Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 03

Prieš mūšį Nemuno saloje – „Barcelona“ centro pagyros „Žalgirio“ sirgaliams

„Barcelona“ komandos vidurio puolėjas Janas Vesely prieš trečiąsias serijos rungtynes akcentavo, kad jo ekipa privalo būti pasirengusi atlaikyti „Žalgirio“ arenos iššūkį.

Po dviejų susitikimų Katalonijoje „Barcelona“ serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:0, tad jau trečiadienį pergalės atveju Šarūno Jasikevičiaus komanda galėtų užsitikrinti vietą finalo ketverte.

Nuo 2008-09 metų sezono, kuomet buvo įvesta dabartinė ketvirtfinalio sistema, „Barca“ dukart pradėjo seriją 2:0. Tiek 2012-aisiais prieš Kazanės UNIKS, tiek 2014-aisiais prieš Stambulo „Galatasaray“ katalonai į ketvertą nužygiavo tiesiausiu keliu, laimėdami ir trečiąsias rungtynes.

Bet „Žalgirio“ arena pasitiks nesvetingai „Barcelona“ ekipą, kuri Nemuno saloje pralaimėjo pastarąsias dvejas žaistas rungtynes.

„Tai arena, kurioje žaisti labai sunku. Ten nelengva jau ir reguliariojo sezono metu, tačiau atkrintamosiose atmosfera turėtų būti išvis puiki. Privalai būti tam pasirengęs ir susikaupęs“, – dėstė J.Vesely.

„Scanpix“ nuotr./Janas Vesely
„Scanpix“ nuotr./Janas Vesely

Pirmajame serijos mače čekas pelnė 4 taškus ir nebuvo labai pastebimas, bet antrosiose rungtynėse jis žaidė tiesiog nuostabiai – suvertė 26 taškus, atkovojo 6 kamuolius, išprovokavo 6 pražangas ir finišavo su 33 naudingumo balais.

„Tai komandinis sportas. Pirmose pelniau 4 taškus, antrose 26. Tai ne apie mane, o apie komandą“, – teigė J.Vesely.

Čekas pridūrė, jog mačas Kaune turėtų būti panašus į antrąsias rungtynes Barselonoje.

„Turime būti geresni individualioje gynyboje vienas prieš vieną“, – pridėjo čekas ir pažymėjo, jog „Žalgiris“ jau yra pademonstravęs, kokia tai stipri komanda namų arenoje.

VIDEO: Šarūno Jasikevičiaus komentaras
VIDEO: Roko Jokubaičio komentaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius