Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 07

Sugrįžimo prieš „Olimpia“ įkvėpta „Panathinaikos“: „Tikslas Lietuvoje – pergalė“

Paskutiniame šio sezono Eurolygos susitikime Kaune Atėnų „Panathinaikos“ sieks demonstruoti žaidimą, kokį praėjusią savaitę rodė antroje mačo pusėje prieš Milano „Olimpia“, kai surengė stebuklingą išsigelbėjimą ir triumfavo per pratęsimą.
Odedas Kattashas
Odedas Kattashas / Euroleague.net nuotr.

Tuščioje OAKA arenoje Atėnų „Panathinaikos“ praėjusią savaitę iškovojo skambią pergalę, kai prieš vieną turnyro favoričių laikomą Milano „Olimpia“ antroje mačo pusėje panaikino net 20 taškų deficitą, o pratęsimą paskutinėmis sekundėmis ištraukė kroato Mario Hezonjos dvitaškis.

Tai buvo pirmoji Odedo Kattasho treniruojamos ekipos pergalė Eurolygoje po trijų pralaimėjimų iš eilės.

„Į Kauną atvykstame po įspūdingos pergalės, bet mums trūksta pastovumo. Turime pasimokyti iš paskutinių rungtynių. Negalime taip pradėti susitikimo, kaip tą darėme prieš Milaną, ypač kalbant apie gynybą. Tikiuosi, kad rungtynes Kaune pradėsime taip, kaip užbaigėme paskutinę dvikovą. Visos Eurolygos komandos kausis iki paskutinės akimirkos. Tai nebus pats svarbiausias susitikimas, bet turime jį išnaudoti, kad pasiektume gerą sportinę formą bei gerai paskirstytume žaidimo laiką. Mes visada norime rodyti gerą žaidimą“, – prieš rungtynes su „Žalgiriu“ kalbėjo vyriausiasis „Panathinaikos“ treneris O.Kattashas.

Jei „Žalgiriui“ tai bus paskutinis Eurolygos mačas šį sezoną, tai atkrintamųjų viltį praradusiai „Panathinaikos“ kitą savaitę Rusijoje teks susikibti tiek su Sankt Peterburgo „Zenit“, tiek su Maskvos CSKA vyrukais.

Šiuo metu su 11 pergalių ir 20 pralaimėjimų Atėnų klubas žengia vos 15-oje vietoje. Tuo metu Martino Schillerio auklėtiniai yra nebepajudinami iš 11-osios pozicijos.

„Po pergalės prieš Milaną esame gerai psichologiškai nusiteikę. Norime tęsti tai, ką prieš „Olimpia“ demonstravome antroje susitikimo dalyje. Į Lietuvą vykstame tik pergalės. Turime motyvacijos nuo pradžių žaisti kietai, net jei nebetęsiame kovos dėl atkrintamųjų. Visada reikia žaisti 100 proc. pajėgumu, vos tik tu įžengi į aikštelę. Abi komandos norės pergalės, o mes aikštelėje paliksime viską“, – sakė „Panathinaikos“ centras Georgios Papagiannis.

Pirmąjį tarpusavio susitikimą Atėnuose gruodžio viduryje „Žalgiris“ laimėjo 81:69.

Paskutiniojo Eurolygos sezono mačo Kaune pradžia – ketvirtadienį 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius