-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 23

„Žalgirį“ išpešiota sudėtimi pasitinkantis D.Itoudis: „Vis tiek privalome laimėti“

Kauno „Žalgirio“ kelyje – pirmajame rate namuose sutryptas Dimitris Itoudis su Stambulo „Fenerbahče“. Turkijos komandos strategas prieš rungtynes liejo apmaudą dėl sudėtį šienaujančios traumų giltinės.

17 pergalių turinti Stambulo „Fenerbahče“ šiuo metu žygiuoja penktoje pozicijoje, tuo metu Kauno „Žalgiris“ su 15 pergalių yra devintoje vietoje.

Pirmąjį tarpusavio mūšį Nemuno saloje Kazio Maksvyčio kariauna laimėjo 86:66, nors rungtynių starte neteko lyderio Keenano Evanso.

Prieš rungtynes Turkijos klubo vairininkas liejo apmaudą dėl traumuotų Scottie Wilbekino, DyShawno Pierre'o ir Metecano Birseno, o klaustukai yra susikaupę ir virš Tylerio Dorsey galvos.

„Mūsų laukia dar vienos rungtynės, kurias privalome laimėti. Turime suprasti rungtynių svarbą. Varžovui tai irgi bus kritinis mūšis, – sakė Dimitris Itoudis. – „Žalgiris“ yra labai konkurencinga komanda. Jie fiziškai stiprūs ir gali aikštelėje ilgai laikyti aukštą penketuką. Deja, šį svarbų ruožą vėl pasitinkame turėdami daug traumuotų žaidėjų. Bet mes jaučiame atsakomybę tiek prieš save, tiek prieš sirgalius, tad žengsime į aikštelę siekdami tik pergalės.“

Mintimis prieš būsimą dvikovą pasidalijo ir „Fenerbahče“ turkas Tarikas Biberovičius.

„Pastarosiose rungtynėse nepasiekėme norimo rezultato. Eurolygos reguliariajame sezone liko penki susitikimai, o kiekvieną mačą turime žaisti tarsi finalą, – prieš dvikovą kalbėjo Stambulo ekipos krepšininkas Tarikas Biberovičius. – „Žalgiris“ yra labai gera ir kovinga komanda. Jie išlaiko kovingumą visas 40 minučių. Puolime turėsime gerai dalintis kamuoliu ir laikyti trenerio plano. Sirgalių palaikymas mums bus labai svarbus. Turime traumuotų žaidėjų, tačiau mūsų sudėtis – gili ir kokybiška. Negalime susigadinti reikalų, tad mūsų laukia ypatingos svarbos rungtynės.“

Rungtynių tarp Stambulo „Fenerbahče“ ir Kauno „Žalgirio“ pradžia – penktadienį 19.45 valandą Lietuvos laiku Turkijoje.

VIDEO: „Eurolygos diena“: „Žalgirio“ kortos ir brangūs „Fenerbahče“ pirkiniai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius