Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A.Trinchieri lingavo pagal „Italodisco“ – dainą, jau anksčiau užkariavusią lietuvių širdis

Andrea Trinchieri jau po pirmųjų savo rungtynių prie Kauno „Žalgirio“ vairo įnešė ryškių spalvų. Ir net praplėtė Lietuvos krepšinio gerbėjų muzikinį skonį. Tiesa, specialisto išreklamuota daina „Italodisco“ nėra svetima mūsų šalyje – ji jau buvo įsiveržusi į klausomiausių kūrinių dešimtuką.
Andrea Trinchieri džiaugėsi, kad „Žalgirio“ arenoje grojo „Italodisco“
Andrea Trinchieri džiaugėsi, kad „Žalgirio“ arenoje grojo „Italodisco“ / nuotr. zalgiris.lt ir „Vida Press“

„Žalgirio“ arenos lankytojai galėjo įtempti ausis vienos iš rungtynių pertraukėlių metu, kuomet suskambo itališkas kūrinys.

Po 77:71 pasibaigusių pergalingų rungtynių prieš ALBA italas pasakojo, kodėl jam žūtbūt reikėjo išgirsti „Italodisco“ arenoje.

VIDEO: The Kolors - ITALODISCO (Lyric Video)

„Žinau, kad jūs mėgstate istorijas, tad papasakosiu vieną, slypinčią po šia dvikova. Supratau, kad laimėsime rungtynes antrajame kėlinyje. Pasakysiu, kodėl. Turiu draugų krepšinyje – trenerių, žaidėjų, su kuriais bendraujame „whatsapp“ programėlėje. Jie sakė, kad būsiu sėkmingas tik tuo atveju, jei priversiu „Žalgirio“ arenoje sugroti dainą „Italodisco“. Tai nutiko antrajame kėlinyje, o aš supratau, kad negalime pralaimėti. Mano draugai iš Italijos, aš laimiu 1-0“, – plačiai šypsojosi specialistas.

Po spaudos konferencijos vieno žurnalistų paprašytas priminti, apie kokią dainą jis kalbėjo, A.Trinchieri išsitraukė telefoną ir paleido kūrinį žiniasklaidos atstovams.

„Arrivederci“, – mojo ranka patenkintas treneris.

Ir nors dalis krepšinio mėgėjų bėgo ieškoti šio itališko kūrinio, nemažai daliai jis buvo gerai žinomas.

AGATA skelbiamame populiariausių singlų sąraše net dvi savaites (rugsėjo 15-21 d. ir rugsėjo 22-28 d.) „Italodisco“ buvo šeštas populiariausias kūrinys Lietuvoje.

nuotr. AGATA/„Italodisco“ Lietuvos topuose
nuotr. AGATA/„Italodisco“ Lietuvos topuose
nuotr. AGATA/„Italodisco“ Lietuvos topuose
nuotr. AGATA/„Italodisco“ Lietuvos topuose

Gruodžio 22-28 d. topo sąraše „Italodisco“ singlas jau nusiritęs į 79-ąją poziciją, tačiau klausomiausių dainų sąraše laikosi jau 13 savaičių.

VIDEO: The Kolors - ITALODISCO - Live at Tezenis Summer Festival 2023

Nuo antradienio vakaro klausomiausią „Žalgirio“ sirgalių kūrinį atlieka grupė „The Kolors“, įkurta 2009-siais ir per savo gyvavimą įvertinta „Wind Music“, „MTV Italian Music“ ir „Kid's Choice“ apdovanojimuose, taip pat dalyvavusi garsiajame San Remo muzikos festivalyje.

2023-siais „The Kolors“ nutraukė bendradarbiavimą su „Island Records“ ir sukirto rankomis su „Warner Music“. Būtent „Italodisco“ buvo pirmasis grupės ir naujųjų prodiuserių bendras darbas.

„The Kolors“ grupę sudaro vokalistas Stashas Fiordispino, būgnininkas Alexas Fiordispino ir bosine gitara grojantis Dario Iaculli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius