Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2018 03 07

B.Daviesas: apie kilniai išleistą pirmą atlyginimą ir žaidimą prieš L.Jamesą

„Žalgirio radijo“ rubrikoje „Užribis“ apsilankė žalgirietis Brandonas Daviesas. Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis atvirai pasakojo apie savo vaikystę, leidžiamą laiką Kaune, atskleidė, kur išleido pirmąjį gautą krepšininko atlyginimą bei kitas pikantiškas detales.
Brandonas Daviesas
Brandonas Daviesas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Vaikystėje su draugais labai dažnai žaisdavome futbolą, tačiau aš labai greitai augau ir norėjau surasti sporto šaką, kurioje galėčiau išnaudoti savo ūgį. Taip mano gyvenime atsirado krepšinis“, – pokalbio pradžioje atviravo aukštaūgis.

NBA duonos ragavęs žalgirietis „Žalgirio“ radijo klausytojams atskleidė, jog pavojingiausias jo kada nors sutiktas oponentas – LeBronas Jamesas.

„Praleistas laikas NBA buvo nuostabus. Ten susiradau puikių draugų, išmokau daug naudingų dalykų. Man asmeniškai sunkiausia buvo žaisti prieš LeBroną Jamesą, kuomet dar rungtyniavau NBA. Jis vienas geriausių žaidėjų pasaulyje, todėl gynybai prieš jį, man tekdavo atiduoti visą save“, – prisiminė pašnekovas.

Iš Jutos kilęs 26-metų krepšininkas prisipažino, kad didžiausias jo idealas krepšinyje legendinis Karlas Malone‘as.

„Turbūt daug krepšininkų pasakytu jog jų krepšinio idealas – Michaelas Jordonas, tačiau mano mėgstamiausias žaidėjas buvo Karlas Malone‘as. Studijuodamas universitete aš vilkėjau savo idealo 32 numeriu pažymėtus marškinėlius, pats esu iš Jutos, o kaip žinome K.Malone’as yra Jutos krepšinio legenda. Taip pat turiu nemažai draugų, kurie žaidžia NBA, jų žaidimu dažnai domiuosi”, – pasakojo B.Daviesas.

Pokalbiui pasisukus apie geriausias gautas dovanas, „Žalgirio“ aukštaūgis sulaukė ir pikantiško klausimo apie pirmąjį atlyginimą, kurį išleido nupirkdamas mamai automobilį.

„Pirmuosius pinigus išleidau nupirkdamas savo mamai automobilį, tačiau pripažinsiu, su pinigais mokėjau elgtis protingai, tai – mano mamos nuopelnas”, – atskleidė Lietuvos čempionų gretose vis tvirčiau besijaučiantis žaidėjas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Brandonas Daviesas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Brandonas Daviesas

Žalgiriečiui teko pakomentuoti ir daugiau nei pusę milijono peržiūrų „Youtube“ tinkle turintį šokį su kitu garsiu krepšininku Jimmeriu Fredette‘u.

„Šį šokį buvau paruošęs savo žmonai vestuvių progą. Keletas mano draugų yra šokėjai, todėl jie padėjo išmokti keletą smagių judesių, kurios ir panaudojau savo pasirodyme. Pasiruošti nebuvo sunku, nes man patinka šokti, puikiai jaučiu ritmą“, – apie internete viešai prieinamą šokį komentavo krepšininkas.

Be JAV B.Daviesas profesionaliai krepšinį žaidė Italijoje bei Prancūzijoje, tačiau negailėjo gražių žodžių Lietuvai ir jį sužavėjusiam Kaunui.

„Man patinka Lietuva. Kaunas – nedidelis miestas, kuris man šiek tiek primena mano gimtinę. Visi draugiški, paslaugūs. Tai puikus miestas man ir mano šeimai, o jei susiduriame su problemomis, žmonės visada padeda jas išspręsti. Su žmona nemažai laiko praleidžiame „Akropolyje“, taip pat aplankome įvairiausius Kauno restoranus, vaikštome po parduotuves, nes viską, ko mums reikia, galime rasti vienoje vietoje. Turime savo mėgstamiausius restoranus, kuriuose jau buvome nekartą. Laisvalaikį taip pat praleidžiame Kaune, nes čia yra ir kur nueiti ir ką pamatyti“, – tikino žalgirietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius