Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 30

Į LKL lyderių kovą „Žalgiris“ išvyko be pagrindinio įžaidėjo

Kauno „Žalgiris“ LKL lyderių mūšyje Panevėžyje kausis be pagrindinio įžaidėjo. Žalgiriečiams dėl Stambule patirtos traumos dar nepadės prancūzas Leo Westermannas.
Leo Westermannas
Leo Westermannas / Lino Žemgulio nuotr.

Antrajame Eurolygos dvikovos su „Daruššafaka“ kėlinyje L.Westermannas gavo stiprų smūgį į lūpą. Kraujavimo rūbinėje sustabdyti nepavyko – teko važiuoti į ligoninę.

Jau kitą dieną Leo lyg niekur nieko su komanda skrido lėktuvu namo, bet gydytojai rekomendavo smarkiai ištinusią lūpą pasaugoti – dar vienas smūgis sukomplikuotų žaidėjo situaciją.

O „Žalgiris“ saugojasi ketvirtadienio Eurolygos rungtynėms su „Barcelona“. Pergalė sustiprintų jau benuplaukusius šansus kautis dėl vietos ketvirtfinalyje.

„Pamatėme, kad mums jo labai reikia. Jis tikrai gali gintis daug pozicijų. Su juo žaidime ramybė. Jis pagrindinis mūsų įžaidėjas. Jo labai trūko“, – po rungtynių Stambule apie L.Westermanną kalbėjo Šarūnas Jasikevičius.

L.Westermannas šį sezoną Eurolygoje vid. per 25 minutes pelno 8,3 taško, atkovoja 3,4 kamuolio ir atlieka 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

LKL čempionate 24 metų krepšininkas renka vid. 9,2 taško ir 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Su 19 pergalių per 20 rungtynių „Žalgiris“ užtikrintai pirmauja LKL čempionate. Arčiausiai žalgiriečių esantis „Lietkabelis“ turi 15 pergalių ir 5 pralaimėjimus. „Lietuvos ryto“ kraityje – 15 pergalių ir 6 nesėkmės.

Mačas Panevėžyje prasidės 18 val. 30 min.

„Žalgirio“ LKL čempionate šią savaitę laukia akistatos su artimiausiais persekiotojais. Sekmadienį žalgiriečiai Vilniuje kausis su „Lietuvos rytu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius