Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 15

Į Londoną išvykęs LaVaras: „Iki Ballų atvykimo Lietuva buvo niekas“

LaVaras Ballas su sūnumis LaMelo ir LiAngelo išvyko į Londoną, kur dalyvavo laikinosios „Big Baller Brand“ parduotuvės pristatyme. Ten 50-metis amerikietis davė interviu ESPN padaliniui Didžiojoje Britanijoje. LaVaras įsitikinęs, kad Lietuva pastaruoju metu atsirado pasaulio žemėlapyje Ballų dėka.
Lavaras Ballas
Lavaras Ballas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Lietuvoje geriausias dalykas yra jų vanduo. Visi žiūri tik tai, kas yra paviršiuje – sniegą, medžius, senus pastatus. Bet niekas nemato, kas yra po žeme!“ – apie „Big Baller Brand“ ketinimus bendradarbiauti su „Vytauto mineraliniais vandenimis“ už Atlanto dar interviu pradžioje prasitarė LaVaras.

Pokalbio pabaigoje paklaustas apie įspūdžius Lietuvoje, Ballų tėtis pasididžiavo, kad tai dėl jų šeimynos mūsų šalis išgarsėjo visame pasaulyje.

„Kaskart, kai mano sūnūs žaidžia kartu, nutinka kažkas gero. Bet, žinote, senai Lietuvos komandai sunku pripažinti, kad du jaunuoliai iš Amerikos veda ją į pergales.

Iki mūsų atvykimo apie Lietuvą niekas nieko nežinojo. Lietuva buvo niekas. Bet kai Ballai pradėjo ten žaisti, mes išryškinome šią šalį žemėlapyje. Matote, ir jūs dabar kartojate: Lietuva, Lietuva, Lietuva. Anksčiau apie juos niekas nepagalvodavo“, – tikino LaVaras Ballas.

Jis taip pat pakomentavo savo santykius su Virginijumi Šeškumi: „Jie gan jautrūs. Viskas prasidėjo gerai, bet staiga jie pradėjo eiti priešinga kryptimi. Jis nenori keistis. Bet siūlau apsižvalgyti. Iki kol mes neatvykome, komanda pralaimėjo. Niekas nesirinkdavo į rungtynes. O dabar atsirado žiūrovų, suklestėjo verslas. Sirgaliai nenori matyti tokio krepšinio be jokio veiksmo.“

Jis taip pat atsakė į kritiką, išsakytą dėl jo paties minčių Birštone. Duodamas interviu 24sek amerikietis atskleidė planą, kaip ketina į vieną NBA klubą sukišti visus tris sūnus – Lonzo, LiAngelo ir LaMelo.

„Ballų berniukai vėl bus kartu. Aš noriu, kad visi trys mano berniukai žaistų „Lakers“.

Bet jei tai nenutiks... Pasakysiu jums istoriją, kas nutiks pirmiausia, – 24sek praėjusią savaitę savo viešbučio kambaryje Birštone pasakojo LaVaras Ballas. – Jeigu artėjančioje naujokų biržoje jie nepasirinks Gelo, aš jį sugrąžinsiu į Prienus. Jie čia su Melo žais dvejus metus. Kai Lonzo NBA žais trečią sezoną, visoms NBA komandoms paskelbsiu, kad Lonzo nepratęs sutarties su „Lakers“ ir galės pereiti į bet kurią kitą NBA komandą, kuri paims visus tris berniukus.

Štai toks mano planas.“

Bet LaVaras neatsižadėjo savo minčių: „Mane kritikavęs Stephenas A.Smithas nieko nesupranta. Ir jis pasakė tai, ko reikėjo ESPN. Niekas nekreipia dėmesio, ką jis sako, kol jis nepradeda kalbėti apie LaVarą.

Koks tėvas nenorėtų, kad visi trys sūnus žaistų vienoje komandoje? Nesakiau, kad jie privalo žaisti vienoje komandoje. Tiesiog jiems trims žaisti kartu būtų geriausia. Be to, ir NBA klubui tai būtų finansiškai naudinga. Jie galėtų tapti nauju NBA veidu.“

VIDEO: LaVaras Birštone atskleidė planą, kuriuo nustebino ir NBA pasaulį

Po vizito Londone LaVaras su šeima išvyks į Los Andželą dėl NBA Visų žvaigždžių savaitgalio, bet LaMelo ir LiAngelo ketino grįžti į Prienus, kur Virginijus Šeškus laukia berniukų „Vytauto“ treniruotėse.

Artimiausias rungtynes Prienų-Birštono klubas žais kovo 3-iąją, bet vasario pabaigoje planuojami keli „Big Baller Brand Challenge Games“ mačai.

VIDEO: LaVaro Ballo interviu Londone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius