Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 28

J.Mačiulis apie kai kuriuos 3x3 turnyro varžovus: „Durniukai“

Jonas Mačiulis su „Tauro“ komanda šeštadienį dalyvavo 3x3 turnyre, o po jo turėjo ką pasakyti apie kai kuriuos jėgų neapskaičiavusius varžovus.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / nuotr. 3x3 čempionatas/Lino Šilkaičio
Temos: 1 Jonas Mačiulis

Su „Tauro“ komanda Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės puolėjas nužygiavo iki pusfinalio, tačiau jame neatsilaikė prieš pajėgiausią mūsų šalies trijulių krepšinio komandą Šakių „Vytį-Gulbelę“.

„Dar šiai dienai esame silpnesni. Jie labiau pripratę prie to ritmo, bandėm išvesti iš kantrybės kitais reikalais: su teisėjais ir panašiai. Beveik pavyko. Žiūrėsim, kitą kartą turėsime jau mes laimėti“, – sakė J.Mačiulis.

Jis, paklaustas apie galbūt per kietą varžovų gynybą turnyre, nevyniojo žodžių į vatą.

„Yra kieta gynyba ir yra durniukai, kurie bando stumti į nugarą be jokio suopračio. Čia ne kieta gynyba, o žmonių traumavimas. Jie pamato tą pavardę ant nugaros, ateina su alkūnėmis ir bando traumuoti žmogų. Tai čia ne kieta gynyba.

Va paskutinėse rungtynėse (prieš „Vytį-Gulbelę“ – aut. past.) buvo tikrai kieta gynyba be jokių traumų, be nieko. Iki pusfinalio nebuvo kietos gynybos, buvo tik specialiai traumuojami žmonės“, – sakė J.Mačiulis.

Yra kieta gynyba ir yra durniukai, kurie bando stumti į nugarą be jokio suopračio

Šakių „Vyčio-Gulbelės“ komanda elito grupės finale Ukmergėje nugalėjo Prienų „Cbet“ 21:7. Turnyro naudingiausiu žaidėju buvo pripažintas čempionų komandos atstovas Marijus Užupis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius