-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 11 13

„Neptūno“ pergalė už aikštės ribų: rado generalinį rėmėją

„Neptūno“ stovykloje labai geros žinios – klubas rado generalinį rėmėją. Klubas ir bene didžiausia nuotolinių lošimų bei sporto lažybų įmonė Baltijos šalyse „Optibet“ pasirašė dvejų metų bendradarbiavimo sutartį.
Gytis Masiulis
Gytis Masiulis / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

„Esame labai laimingi, kad tarptautinė įmonė patikėjo mūsų klubu ir mūsų atliktais darbais, – apie naujus partnerius pasakojo „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas. – Dirbsime dar labiau, kad pateisintume šį didelį pasitikėjimą.“

„Optibet“ – įmonė, kuri priklauso „ENLABS“ įmonių grupei ir yra Baltijos šalims skirtas prekės ženklas. Kompanija jau daugiau nei dešimtmetį yra didžiausias rinkos žaidėjas Latvijoje. Estijoje šį internetinių kazino žaidimų ir sporto lažybų prekės ženklą pristatė 2014 m. pradžioje, o į Lietuvos rinką žengė 2017 m. pabaigoje, paslaugų kokybės kartelę keldamas dar aukščiau.

„Nors Lietuvoje mūsų prekės ženklas atsirado palyginti neseniai, aiškiai žinome kryptį, kuria einame visame Baltijos regione ir Lietuva ne išimtis. Prisidėti prie šalies sporto komandų mums yra svarbu, todėl džiaugiamės naujais partneriais ir daug žadančiu būsimu bendradarbiavimu,“ – kalbėjo Dainis Niedra, Centrinės ir Rytų Europos vykdomasis direktorius.

Bendradarbiavimo sutartis apima šį ir kitą sezonus, su galimybe pratęsti papildomiems metams. Tai pirmoji bendrovės partnerystė su krepšinio komanda Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius