-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 01 21

Pasitikėjimu toliau trykštantis Dominique'as Suttonas: „Treneris arba aš“

Dėmesio centre dėl išsišokimų socialiniuose tinkluose atsidūręs Dominique'as Suttonas portalui basketnews.lt atvirai papasakojo apie situaciją Vilniaus „Ryto“ klube.
Dominique'as Suttonas
Dominique'as Suttonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiuo metu legionierius yra suspenduotas ir į Berlyną su komanda pirmadienio rytą neišskrido.

„Nuo spalio mėnesio vis prašau vadovybės, kad mane paleistų iš komandos. Bet jie nusprendė mane palikti. Akivaizdu, kad situacija negerėja ir mes su treneriu vis labiau nesutariame. Norėjau palikti komandą, nesutarimams nepasiekus dabartinio taško. Komanda yra tokioje padėtyje, kad turi nuspręsti – treneris arba aš“, – basketnews.lt žurnalistei Laurai Ivaškaitei pasakojo D.Suttonas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dominique'as Suttonas ir Dainius Adomaitis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dominique'as Suttonas ir Dainius Adomaitis

Krepšininkas prisiminė, kad prieš jam atvykstant klubo vadovai pasakojo, kiek daug iš jo tikisi: „O pažiūrėkite, kaip yra dabar. Treneris nesupranta, kaip mane išnaudoti aikštėje. Vadovybė supranta, ką aš sugebu, bet jie yra įstrigę tarp manęs ir trenerio.“

Paklaustas, ar Dainius Adomaitis prastai vadovauja komandai, D.Suttonas nevyniojo: „Akivaizdu, tai ne raketų mokslas. Adomaitis sulaukia labai daug spaudimo ir jam reikia atpirkimo ožio. Taip jau nutiko, kad aš juo tapau. Labai lengva sakyti, kad aš nežaidžiu gerai, kad esu komandos vėžys. Bet juk aišku, kad aš tokiam treneriui, kurio negerbiu, žaisti nenoriu.“

„Ryto“ legionierius tikino, kad lengvai galėtų dominuoti aikštėje, vos tik panorėjęs, tačiau D.Adomaičiui nuolaidžiauti jis nesiruošia.

„Kartais sužaidžiu pasakišką rungtynių pradžią ir treneris manęs vėliau nebeleidžia į aikštę. Tik kai reikalai aikštėje pasidaro visai prasti, jis nori, kad viską gelbėčiau. Žmonės žino, kad komandoje esu brangiausias žaidėjas. Kodėl tada man neleidžia žaisti normaliai?“, – basketnews.lt klausė D.Suttonas.

Puolėjas patvirtino gandus, kad sezono metu yra savavališkai praleidęs ne vieną treniruotę.

„Aš galiu praleisti treniruotę bet kokiu sezono metu. Pavyzdžiui, po pralaimėjimo ALBA žinojau, kad kitą dieną tikrai neisiu į treniruotę. Juk per rungtynes sužaidžiau tik 13 minučių. Kodėl? Buvau pasipiktinęs. Juk nuo spalio sakau, kad jei jums manęs nereikia – paleiskite. Išsiskirkime. Palinkėsiu jums gero sezono, o aš keliausiu kitur ir ten rodysiu, ką galiu. Bet manęs nenori paleisti, kad kur nors išvykčiau ir rodyčiau, koks geras esu“, – „basketnews.lt“ cituoja krepšininką.

Pavyzdžiui, po pralaimėjimo ALBA žinojau, kad kitą dieną tikrai neisiu į treniruotę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius