-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 31

Po provokacijų Vilniuje – Žygimanto Skučo žinutė ir atsiprašymas

Žygimantas Skučas grįžta į savo ramybės būseną. Į ne vieną incidentą pastarosiose LKL pirmenybių rungtynėse su Vilniaus „Rytu“ įsivėlęs aukštaūgis instagrame pateikė savo įvykių versiją.
Žygimantas Skučas
Žygimantas Skučas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Ž.Skučas sostinėje vėlėsi į konfliktus su „Ryto“ aukštaūgiu Martynu Echodu.

Vilniečių treneris Dainius Adomaitis įžvelgė nesportišką 26 metų 201 cm ūgio puolėjo elgesį ir reikalavo diskvalifikuoti Ž.Skučą.

„O kaip jums atrodo? – klausimu į klausimą apie Ž.Skučo elgesį atsakė D.Adomaitis. – Kaip atrodo iš šalies? Jei sirgaliai atsisėdę tribūnose mato, kad Skučas žaidžia nesportiškai, o teisėjai nemato... Tai ką man atsisėst? Tai, ką jis žaidžia – antikrepšinis.

Tokios rungtynės turi būt peržiūrėtos ir žaidėjas privalo būti diskvalifikuotas kelioms rungtynėms. Tai yra teisėjų kaltė. Jei dabar Arnas Butkevičius negalės žaisti Europos taurėje – tai irgi bus tik teisėjų kaltė. Paskutinis epizodas, kai jis specialiai trenkė alkūne – tai kam yra visi tie vaizdo įrašai, jei į juos niekas nežiūri? Man yra svarbi mano žaidėjų sveikata.“

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Žygimantas Skučas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Žygimantas Skučas

Aršiai į Ž.Skučo žaidimą reagavo ir sostinės krepšinio publika. Pats „Pieno žvaigždžių“ atstovas neliko abejingas kritikos strėlėms.

Po savaitgalio nurimus aistroms, Ž.Skučas pirmadienio rytą instagrame pateikė savo įvykių versiją.

„Gaila, bet praleista labai puiki proga užklupti varžovus nepasiruošusius. Kaip visada, gal kitą kartą.

Dėl visų kitų emocijų, tai tik emocijos ir tikrai neperdėtos, gal daugiau kaip tik užgožtos.

Norėčiau atsiprašyti Pasvalio fanų, nes gaudamas greitas ir nereikalingas pražangas pasitraukiau iš kovos ankščiau laiko, nors buvo galima tikrai kovoti dėl pergalės. Dalinai pasidaviau provokacijoms ir „lipimui ant galvos“.

Galiu nebekalbėti su teisėjais (nes manau, kad jų situacija dar labiau psichologiškai sudėtingesnė nei mano), galiu mažiau rizikuoti gynyboje, bet atsitvėrimas kovoje dėl kamuolio visada išliks vienas svarbiausių elementų krepšinyje.

Iki šiol šį sezoną stengiausi kovoti 50 procentų savo galimybių ir sekėsi geriau nei visada, tad vėl grįžtu į savo ramybės būseną ir ruošiamės rungtynėms su „Lietkabeliu“. Kad ir kaip būtų gaila buvusios komandos ir jų dabartinės situacijos, bet tai įneš dar daugiau chaoso rungtynėse.

Tai vis tiek yra ketverto komanda ir laimėsim prieš ją tik žaisdami vieningai ir komandiškai, ko šiek tiek pritrūko praėjusių rungtynių antroje pusėje. Laukiam bet kokio jūsų palaikymo, jo niekada nebus nei per mažai, nei per daug. Visada dėkui kiekvienam atskirai kuris ateina į mūsų jaukią areną.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius