Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 23

Rezultatyviausias LKL žaidėjas greičiausiai kelsis į Uteną

Utenos „Juventus“ klubą netrukus turėtų sustiprinti rezultatyviausias LKL žaidėjas. 15min žiniomis, uteniškiai artėja prie susitarimo su Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ lyderiu Vaidu Kariniausku.
Vaidas Kariniauskas
Vaidas Kariniauskas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

15min šaltinių teigimu, V.Kariniauskas su „Juventus“ sudarys kontraktą ir iki kito sezono pabaigos, o „Nevėžis-Optibet“ gaus išpirką.

27 metų 199 cm ūgio atakų organizatorius vedė Kėdainių klubą į priekines pozicijas LKL čempionate. Per 32 minutes LKL pirmenybėse jis rinko vid. 18,6 taško, 3,4 atkovoto kamuolio, po 7 rezultatyvius perdavimus ir 20,2 naudingumo balo.

V.Kariniauskas buvo rezultatyviausias LKL žaidėjas, antras lygoje pagal rezultatyvius perdavimus ir trečias pagal naudingumą.

Efektyvi olimpinės Lietuvos rinktinės nario lyderystė po pirmojo LKL reguliariojo sezono rato pastūmėjo Kėdainių komandą į ketvirtą turnyro lentelės vietą (5 perg., 4 pral.).

Prieš pat sezono startą sustiprinęs „Nevėžio-Optibet“ ekipą, V.Kariniauskas savo sutartyje įtraukė punktą pakelti sparnus į kitą komandą, jeigu sulauktų geresnio pasiūlymo.

Krepšininkas Utenoje pakeis vilčių nepateisinusį legionierių Jamelą Artisą.

„Yra minčių šiek tiek kitaip pakreipti komandos formavimą. Trečioje pozicijoje yra Ignas Vaitkus ir Gintautas Matulis, tad tikrai neatmesčiau, jog bandysime į komandą pasikviesti tikrą įžaidėją. Rungtynių metu darome per daug klaidų ir galvojame, kad tikras įžaidėjas mums galėtų padėti šią problemą išspręsti. Nesakau, kad tikrai taip bus, jog atvyks įžaidėjas, tačiau viena iš minčių yra tokia“, – utenosjuventus.lt cituoja „Juventus“ direktorių Eimantą Skersį, komentavusį išsiskyrimą su J.Artisu.

Įdomu, kad po FIBA lango pertraukos „Juventus“ gruodžio 1-ąją pirmąsias rungtynes žais būtent Kėdainiuose su „Nevėžiu-Optibet“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius