-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 10 14 /17:10

Rolandas Jarutis atakuoja Darių Gudelį: „Jis – manipuliatorius, o aš esu avinų banda kubu“

Rolandas Jarutis paliko Vilniaus „Ryto“ klubo direktoriaus postą, bet biuro sostinės arenoje duris nusprendė užtrenkti garsiai.
Rolandas Jarutis
Rolandas Jarutis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Praėjęs penktadienis tapo paskutine darbo diena R.Jaručiui, atėjusiam dirbti į „Rytą“ praėjusią vasarą.

Justas Jankauskas pakeitė jį klubo administracijos direktoriaus poste, sporto direktoriumi tapo treneris Donaldas Kairys, o „Ryto“ didžiausias akcininkas Darius Gudelis įvardijo klaidas, kurias, jo nuomone, padarė R.Jarutis.

Po 15 mėnesių darbo Vilniaus „Ryte“ R.Jarutis ryžosi papasakoti savo istoriją apie patirtus išgyvenimus ir D.Gudelio darbo metodus.

44 metų vilnietis trečiadienį sušaukė apie „Rytą“ dažnai rašančius ir kalbančius žurnalistus bei atsakė į daugybę klausimų.

Pateikiame R.Jaručio mintis.

„Aš nesu spaudos konferencijos specialistas, nesu iškalbingas, nenoriu ir šou. Tai mano garbės ir orumo spaudos konferencija. Kitos galimybės neturėjau. Man palikus „Ryto“ komandą, D.Gudelis išėjo su išgalvotais kaltinimais, nors nebeliko kelių temų – pavyzdžiui, Rolando Jaručio išėjimas po audito, kaip rašė „Lietuvos rytas“.

Turiu pabrėžti, aš pats inicijavau auditus, nes tai privaloma prieš Vilniaus savivaldybę. Net per dalininkų posėdį lapkritį mano prašymas buvo padaryti teisinį auditą. Kad visiems, ne tik išrinktiesiems, bet ir visuomenei būtų pristatytos buvusios sutartys. Aš nesu populiarus dėl to.

Agentai buvo šantažuojami pagrindinio dalininko. Kalbu ir daug kalbėsiu apie vieną žmogų.

Aš norėčiau pradėti taip: tai buvo fantastinė patirtis pusantrų metų, dauguma iš jūsų ne kartą pasakojo, į kokią negerą padėtį atėjau. Noriu padėkoti darbuotojams, savo kolektyvui, nė vienas žmogus nebuvo atleistas ir visi daug dirbo. Esu be proto jiems dėkingas už darbą, petys į petį praleistus metus.

Ne su dalininku D.Gudeliu, kuris tuo metu praleido Irane ar kažkur atostogaudamas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Darius Gudelis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Darius Gudelis

Nerealiai dėkingas buvusiems žaidėjams ir trenerių kolektyvui. Jie tikėjo, kad skolos bus grąžintos ir su jais atsiskaityta. Per mano vadovavimą klubas neturėjo nė vienos teisinės bylos, skolų grafikai buvo sudėlioti. Prie padėkos žaidėjams ir darbuotojams noriu padėkoti ir Linui Kleizai, su kuriuo buvo padarytas „gražus“ konfliktas.

Pandemijos metu klubas turėjo nuostolių, bet, be žaidėjų paramos ir palaikymo, klubo jau nebūtų. Ačiū ir sirgaliams, B tribūnai, žurnalistams už kritiką. Tai mano miesto komanda ir ji man labai svarbi. Tikiu, kad ji tęs sėkmingą veiklą.

Bet mes susirinkome dėl vieno žmogaus.

Niekada neteko tokioje situacijoje dirbti, kai taip manipuliuojama. Niekada su manimi dar taip nebuvo žaidžiama. Turėčiau kalbėti daug negražių žodžių, bet emocijas šalin.

Aš esu avinų banda kubu, kuria Darius Gudelis gali manipuliuoti, valdyti ir daryti ką nori.

Tai yra faktas, tai galiu drąsiai pasakyti. Gaila, bet ši padėtis labai kenkia klubui. Kaip? Dabar turiu atsakyti į visus klausimus. Nes man tėra likęs garbės ir orumo klausimas.“

Apie savo indėlį ir algą

„Pradėsiu nuo banalių, vaikiškų dalykų. Kodėl Jarutis uždraudė skraidyti daktarui ir Juozukui? Dėkui, kad Dainius Adomaitis sutiko, kad jie neskristų. Man atėjus buvo nuomojama iš savo draugų ir pažįstamų (parodė skaidrėje sumažėjusias išlaidas, – red.past.).

„Audifinos“ skaičiai – 3 mln. eurų mano ataskaitiniu laikotarpiu, o praėjęs ataskaitinis laikotarpis – 4,2 mln. eurų.

Mane visus metus vadinote, kad esu vagis. Aš už šį darbą gaudavau (4958 eurus). Į rankas – 3 tūkst.

3 tūkst. į rankas didelis atlyginimas? Net neįdomu apie tai kalbėti.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rolandas Jarutis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rolandas Jarutis

Apie Darių Gudelį ir atjungimą nuo finansų

„Grįžtu prie D.Gudelio kaltinimų man. Audito išvadų nebeliko, bet D.Gudelio suformuluoti sakiniai, kad tarp eilučių aš esu atleidžiamas dėl audito.

Man reikia žiūrėti į akis žmonėms po tokių antraščių. Nekaltinu jūsų, bet yra buvę ir tokių jo citatų: „Vieną kartą suėdžiau Gedvydą, kitą kartą galiu ir vėl. Už manęs stovi didelės politinės jėgos. Ir politinės, ir visos kitos.“

Vasaros konfliktai? Pagrindinis mano ir D.Gudelio konfliktas kilo dėl to, kad pasikviečiau vieną žmogų – aš pasikviečiau Julių Sarapiną. Įkalbėti sugrįžti po to, ką jis patyrė nuo mano minėtos personos, nebuvo paprasta. Bet jis paskui gavo pasiūlymą ir išvyko, gal padės dirbdamas Eurolygoje visam krepšiniui.

Visus metus, visus finansus, kuriuos tvarkiau, mes likome kvailio vietoje.

Padėtis buvo tokia: patrupinu tau, patrupinu tau, bet pinigų nebuvo. Daugiau nei 600 tūkst. eurų trūko, kai perėmiau. Buvo didelės skolos, dideli kontraktai. Kai klubas gauna pajamas iš Čempionų lygos, iš Blaževičiaus, Sirvydžio išpirkų, klube atsiranda pajamų. Dar ir dėl rėmėjų, kurie nenusisuko, dėl žaidėjų, kurie atsisakė dalies atlyginimo – dėka jų klubas turi pinigų!

Bet vieną dieną aš nebetekau priėjimo prie finansinės lentelės. Aš buvau atjungtas. Darius Gudelis pradėjo tvarkyti, ką ir kam mokėti.

Gal aš esu nekompetentingas? Nors sugeneruoju klubui naudos? Kai man parodė skaičius, pats sau pasakiau: „Gal kažką nuveikei gero.“

Atjungimas nuo finansų tapo Gudelio darbo dalimi. Kai sukrito visos pajamos, laukėme, kada su žaidėjais sutarčių nutraukimai įsigalios. Buvo piktų agentų, bet išsiskyrėme ne piktuoju. Vienintelis žaidėjas, padavęs į teismą klubą dėl vieno atlyginimo, buvo Rokas Stipčevičius.

Parachouskis, kuriam klubas buvo skolingas 100 tūkst. eurų, jis, žmogus, nusikėlė metams. Nes jam klubas rūpėjo. Kaip ir D.Adomaičiui.“

Apie darbo metodus

„Man buvo pasakyta, Rolandai, turi daug darbo, tu būk sporto direktorius, Julius [Sarapinas] tau padės. Nėra problemų, aš pasitikėjau. Tik prašiau vieno dalyko: jei turime pinigų, einu pas skolininką. Sakau, kad yra 20 tūkst., bet siūlau – duodu 10 tūkst., bet 10 tūkst. nusirašyk. Kai ketverius metus negauni pinigų... jie sutikdavo. Esu labai dėkingas, kurie tikėjo klubu ir sutiko numesti nuo mūsų dalį skolų.

Dalį jų sutiko Alvydas Bieliauskas (Panevėžio „Lietkabelio“ savininkas, –red. past.). Fenomenalu – aš kovojau su A.Bieliausku, su M.Purliu dėl antros vietos LKL praėjusį sezoną, nes skaičiavo LKL ne pagal du ratus, o pagal sužaistas rungtynes. Buvau labai dėkingas Alvydui, kai jis sutiko.“

Apie skolų dingimus

„Aš pradėjau tikrinti tada, kai prasidėjo mano darbuotojų pareiškimai. Vienas buvo padavęs tris kartus, kita – du. Viena jų buhalterė. Mes su ja pradėjome tikrinti, kur dingo skolos. Šiaip nusirašo, jei gautume sutikimą. Bet skaidrumo nebuvo.

Kokios skolos dingo? Jos tiesiog nebuvo įtrauktos. Jos nebuvo didelės.

Jei atsidaryčiau lenteles, pamatytumėte skaičius ir užrašus, kad Rolandas Jarutis derasi. Aš važinėjau pas skolininkus, žiūrėdavau į akis, jie į mane žiūri kaip į priešą. Tai Gudelis nekelia telefono, neatsako į žinutes. Kodėl turėčiau jam padėti, juk jis pagrindinis dalininkas. Bet klaupiausi ant kelių.

Aš niekada neturėjau konflikto su Linu Kleiza. Jis buvo avinas ir aš buvau avinas. Buvo sudėliota, kaip perimti iš Kleizos dalis. Intrigų karalius stumdo šaškes: Jarutį sukiršinti su Kleiza.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Julius Sarapinas ir Linas Kleiza
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Julius Sarapinas ir Linas Kleiza

Kleiza išmano krepšinį, kompetentingas, jis mane ramindavo. Paskui buvo mano ir jo emocijų.

Tada atsirado vienas pilietis. Aš esu po viso mėšlo, mano agentūrai nebuvo sumokėtas nė vienas centas.“

Apie Dainiaus Adomaičio pakeitimą Donaldu Kairiu

„Aš neturėjau konfliktų nei su L.Kleiza, nei su D.Adomaičiu. Treneris sakė, kad aš esu vagis, turiu įrašą (ne eteryje D.Adomaičiui yra išsprūdę tokie kaltinimai). Bet jis – nekaltas. Jam pateikiama iškraipyta informacija.

Kiek tokių žinučių gavote iš Gudelio ar kitų asmenų? Aš žinau, kaip gaudavote tokias žinutes, nors ir nesu pagautas už rankos. Kodėl mes galėjome būti nepatenkinti treneriu? Jis negavo biudžetų, negavo norimų žaidėjų, bet jis laimi.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dainius Adomaitis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dainius Adomaitis

Jei Jarutis nori atleisti Adomaitį, pirmiausia nėra kuo jį pakeisti. Antra, tai gali patvirtinti ir Linas Kleiza, per pirmą susirinkimą pasakiau: atėjo Dainius į komandą, jis pradės sezoną, jis pabaigs sezoną. Kokia bebūtų žvaigždė, ar Sutonas, ar ne – treneris yra svarbiausias.

Konfliktus gesinau aš. Su Echodu, su Sirvydžiu, su Blaževičiumi – viską gesinau aš. Nes jie yra mano žaidėjų kartos, kai dar dirbau Š.Marčiulionio akademijoje. Ir Echodas sužaidė superinį sezoną.

Grįžtant prie Dainiaus, aš net neturėjau teisės jo atleisti. Ir nemačiau priežasčių. Aš sėkmingai derėjausi dėl kontrakto pratęsimo. Jo neliko, nes derybos jau buvo vedamos su Donaldu Kairiu. Aš likau pajaco vietoje, nes aš to nežinojau. Aš atvažiavau į sodybą [D. Gudelio], o ten jau sėdi D.Kairys.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donaldas Kairys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donaldas Kairys

O aš tuo metu vedžiau derybas su Adomaičiu. Aš nemokėjau Dainiui atlyginimo (su juo bus atsiskaityta šį mėnesį), bet aš prašiau: palauk, išmokėsiu algas jaunimo programai – treneriams ir vaikinukams – ir tada administracijos darbuotojams.

Dainiaus Adomaičio dėka kitiems ateidavo pinigai.

Ant manęs Dainius buvo nenormaliai piktas, bet jis geras treneris, Uvis [Helmanis] – nuostabus, Mindaugas Brazys – tylus, ramus, savo darbą išmanantis specialistas. Siparis – daugiausia dirbantis žmogus, kuris turėjo sušiktą vieną kompiuterį, kurį užkraudavo per 3 valandas. Kosmosas.“

Apie intrigas

„Bendravimo turėjo būti daugiau, bet aš nesuvokdavau, kodėl jis piktas. Tai ponas (D.Gudelis) sakydavo, kad „Dainius taip ir anaip“.

Jūs kalkitės, aš pažiūrėsiu.

Aukščiausias pilotažas. Jis stumdė šaškes politikoje, stumdė ir klube. Visi sako, kad prasta atmosfera, kad įtampa. Bet viską nutekindavo pats Gudelis.

Antra konflikto priežastis – mano noras pagerinti sąlygas atlyginimams. Aš nė karto neprašiau pakelti atlyginimo. Viena, ko prašiau, – pakelti darbuotojams, kad jie nebūtų vargšai.“

Apie save ir klubą

„Kai dar komandai vadovavo D.Adomaitis, kildavo klausimų, su kuriuo agentu dirba Jarutis ir kuriam moka atkatus. Jūs manęs nepažįstat. Aš gerai gyvenu taip, kaip man reikia, man užtenka kelių dalykų: moco, teniso ir gražių merginų.

Man yra gerai, aš patenkintas gyvenimu. Kad ateitų vienas agentas, duotų 2 ar 5 tūkst.? Aš esu atsisakęs didesnių pajamų. Gal vasarį galėjau važiuoti į „Zenit“. Du pasiūlymai iš Kinijos, bet pasiūliau ten kitus trenerius.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rolandas Jarutis
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rolandas Jarutis

Grįžtant prie agentavimo, kuriuo esu kaltinamas. Ar kuris žaidėjas pakeitė klubą praėjusį sezoną? Visa atkatų sistema tinka, kai žaidėjai ir treneriai keičiasi. Žinote, su kuo klubas dirbdavo anksčiau („Beobasket“)? Ar nors vienas agentas buvo iš jų įleistas? Nebuvo.

Mariupolio „Azovmaš“? (R.Jarutis ten yra dirbęs sporto direktoriumi, – red. past.). Man patinka „Azovmaš“. Kitą savaitę ten skrisiu. Išlaikiau gerus santykius su „Azovmaš“. Turiu tik vieną problemą – savo laiku esu padavęs Ukrainos krepšinio federaciją į teismą, nes negalima reketuoti klubo.“

Apie santykius su Kauno „Žalgiriu“

„Nekiškite „Žalgirio“. Mano puikūs santykiai su Pauliumi Motiejūnu, Robertu Javtoku – mes turime sekti jų pavyzdžiu. Kai sėdėjau Barselonoje per Eurolygos susirinkimą, paspaudžiau visiems rankas.“

Apie tai, kodėl dalininkai vieningai balsavo už jo atleidimą

„Yra toks posakis: ateina Mauras, padaro savo darbą ir išeina. Pacituosiu Adomą Bužinską (savivaldybės atstovą klube, – red. past.): važiavo garvežys, pastatė ant bėgių, viskas – tu laisvas.

Bet aš vertinu A.Bužinską. Gerbiu žmones, kurie padeda klubui.

Galvoju, kad tiems žmonėms, Jordanui Kenstavičiui ir Antanui Muraškai, reikėtų paminklus pastatyti, kad jie dalyvauja ir tempia klubą į viršų.“

Citavo D.Gudelį

„Tik pacituosiu mūsų asmenį [D.Gudelį]: politikai ateina, išmelži, ir į šiukšlių dėžę.

Taip negalima. Linas Kvedaravičius davė Vilniui, o kur jis dabar? Užribyje.

Nenoriu, kad būtų šantažas, tą patį Gedvydą [šantažuotų] dėl buvusių skolų – taip nedirbama.“

Apie D.Kairio ir D.Adomaičio atlyginimus

„Identiškas kontraktas buvo pasiūlytas Kairiui, kaip ir Adomaičiui. Aš sėdėjau ant skolų maišo, net nemačiau prošvaisčių.

Sakote, kad iš pradžių Dainiui buvo pasiūlyta 70 tūkst. o D.Kairiui – 140 tūkst.? Melas. Dėl Dainiaus – tai buvo derybinė pozicija.

Kairys yra sėkmingas geras treneris. Aš ir su juo nebendrauju, nes neturiu laiko, o jis puikiai tvarkosi.“

Apie tai, kodėl, jo manymu, D.Gudelis pakeitė trenerius

„Turbūt sąsajos su agentais. Kokios? Tai ne mano reikalas. Aš galvojau, kad eita prie to, kad Donaldas taps sporto direktoriumi.“

Apie legionierių algas

„Jūs nustebtumėte, kokie maži kontraktai mūsų amerikiečiams – po 8–9 tūkst. per mėnesį. Bet ir tai galvojau, kad ir tai galima buvo už dar mažiau.

D.Jacksono alga – 90 tūkst. dolerių (per sezoną). Manau, kad LKL turėtų pradėti skelbti kontraktus.“

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Demetrius Jacksonas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Demetrius Jacksonas

Apie Deivido Sirvydžio pardavimą

„Žinote, kas atvedė į klubą? Galiu tai įrodyti. Klubui jis buvo nereikalingas, tada dar Gedvydui [Vainauskui] sakiau: norite lietuviško Chucko Eidsono – imkite. Su tėvu esu žaidęs Kipre, aš esu jį treniravęs – Deividas yra nuostabus vaikinas.

Sirvydis buvo mano atvestas, 4 metų sutartis. Agentas Lukas Narkevičius. Jis nepriklausomas agentas, su kuriuo aš bendradarbiavau. Aš agentams esu atidavęs daug žaidėjų: Švedkauskui, Evaldui Rimkui, Šarūnui Brogai.

Aš atvedžiau Sirvydį, bet aš niekada nebuvau jo agentas, negaliu to daryti. Pasirašė sutartį su juo licencijuotas agentas. Vaikis sportavo, ant galiojančios sutarties atsirado kitas parašas.

Sirvydžiui algos vėlavimų nebuvo, tik įvyko konfliktas tarp JAV agento ir Dainiaus Adomaičio. Visą mėšlą iš agento sugerdavau aš. Vienintelį kartą paprašiau leisti daugiau jam žaisti, nes agentas man rašinėja naktimis. Dainius atsakė, kad duoda žaisti, bet nepateisina lūkesčių [D.Sirvydis].

Visą sezoną buvo minima, kad Sirvydis nutrauks sutartį. Gudelis pasakė, kad prisikabino dėl nesumokėtų nuomojamo buto komunalinių mokesčių. Yra finansininkė, turime atsiskaityti savivaldybei, bet Sirvydis nepateikė sąskaitų. Mokėjimas buvo pavėluotas gal kelias valandas. Ten net suma juokinga.

Prašiau agento, kad pateiktų sąskaitų. Nepateikė. Aš pats lėkiau pas teisininkus ir išsaugojau sutartį su Sirvydžiu, išsaugojau jį. Tai yra faktas.

Matote išpirkos sumą – 190 tūkst. eurų. Kodėl aš kaltas, kad „Detroit Pistons“ klubo vadovas turi dalių Jeruzalės klube? Gudelis apkaltino mane [dėl to, kad atsirado pretekstas nutraukti sutartį su „Rytu“], bet į klubo sąskaitą įkrito 190 tūkst. eurų.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Deividas Sirvydis
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Deividas Sirvydis

Kitų metų jo [D.Sirvydžio] sutartis – gerokai virš 300 tūkst., o mes paėmėme Ulecką į jo vietą. Mano vienintelis spaudimas treneriams buvo leisti žaisti jaunimui. Dėl Augusto Marčiulionio sekundžių taip pat. Aš esu rakštis subinėje, nes žinau, kad jaunimas turi žaisti.“

Apie pasiūlymus veteranams

„Šiemet kalbėjau su Stepu [Babrausku], su Lukauskiu, su Gecevičiumi. Stepui dusyk siūliau tapti treneriu. Už vieno Arvydo Gronskio (buvusio „Perlo“ trenerio, – red. past.) atlyginimą dirba visi mūsų jaunimo treneriai. Man gėda, nes jie gauna grašius, šiukšles.“

Apie kitus akcininkus

„Rėmėjai nori ateiti su indėliu, gauti akcijų, bet kažkam tai bus nenaudinga. Kažkas negalės stumdyti šaškių. Aš turėjau pasiūlymą iš Gudelio įsigyti vieną dalį, bet atsisakiau.“

Apie per vėlai pasirašytas klubo vidaus taisykles

„Aš jas paruošiau, parašai sudėti. Ar jie vėlavo? Vėlavo. Bet gal tai nebe mano reikalas? Parašus surinko naujas direktorius – Justas Jankauskas. Prieš sezoną to nepadariau, nes tų taisyklių pernai net nebuvo. Dauguma tų taisyklių yra sutartyse su žaidėjais.

Gal jos reikalingos dėl smulkių nusižengimų. Sutartį su McCollough galima buvo nusitraukti ir taip.“

Apie tai, ar D.Gudelis siūlė pinigų, kad ši spaudos konferencija neįvyktų

„Tiesiogiai negali siūlyti. Bet jis turi klapčiukų.

Kas toliau? Man nelabai įdomu. Aš neturiu ką slėpti. Nežinau, ką jis gali panaudoti. Jis įtakingas žmogus, gali daug sau leisti.“

Apie parašus atbuline data:

„Konfliktų buvo daug, man buvo pasiūlymų pasirašyti kai kuriuos dalykus atbuline data.“

Apie galimą G.Žiemelio atėjimą ir „Siemens“ arenos pirkimą:

„Jokių komentarų. Galiu padėkoti dabartiniam „Siemens“ vadovui Andriui Žiauberiui už geras sąlygas. Puikus partneris.“

Apie Sauliaus Kulviečio situaciją:

„Jam atstovauja agentas Saulius Švedkauskas. Gudelio prašymas buvo, kad jam atstovautų agentas Šarūnas Broga. Aš taip nežaidžiu, aš vadovaujuosi sutartimis. S.Kulviečio sutartyje yra punktai, kad klubo dalininkas ir teisininkas Olegas Šibkovas turi peržiūrėti sutartis. (Žaidėjui siūlyta kompensacija dėl sutarties nutraukimo – 20 tūkst.). D.Gudelis skubėdamas apeiti, įvardino, kad turi S.Kulviečiui atstovauti Š.Broga.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saulius Kulvietis ir Donaldas Kairys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saulius Kulvietis ir Donaldas Kairys

Po sutarties pasirašymo, kadangi jis dar negalėjo sportuoti, nebuvo patikrinta sveikata. Kai pradėjo sportuoti, paaiškėjo, kad jis nuslėpė, kad darėsi vasarą operaciją. Ką aš galėjau padaryti, aš negaliu patikrinti? Tuo metu mes net neturėjome gydytojo. Dabar vyksta derybos, bet aš jose nebedalyvauju.“

Ar gavo pasiūlymą eiti sporto direktoriaus pareigas „Ryte“?

„Aš raštiškai jo negavau. Bet tai būtų taip, kad į tave nusivalė į kojas, tada sako atsistok ir vėl nusivalo.“

Apie sutartį su Andrew Goudelocku

„Turėčiau padėkoti Donatui Motiejūnui. Aš dirbau Kinijoje, tai įvyko prieš porą metų. Donatas gydėsi traumą, aš atvažiavau paimti į viešbutį Donato ir trenerio Virginijaus Mikalausko, man Donatas pasiūlė paimti kartu amerikietį (A.Goudelockas žaidė toje pačioje Šanchajaus komandoje), kartu išvažiavome vakarienės restorane.

Kai Goudelockas atsirado laisvų žaidėjų sąraše, aš pabandžiau, parašiau jam į „WhatsApp“. Jis atsakė, kad pamena mane. Sąlygos gal jam nepatiko, bet aš jų nemažinau, pavyko susitarti.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrew Goudelockas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrew Goudelockas

Apie savo klaidas

„Aš irgi padariau klaidų. Jei atmetus emocijas, aš niekada neturėčiau gyvenime reikalų su D.Gudeliu. Ir toks patarimas visiems. Ne tik žurnalistams. Visiems. Vėliau ar anksčiau būsite išdurti, sukiršinti, apgauti.“

Apie citatą iš knygos Kabinetas 339

„Buvo tokia citata iš knygos apie Valdą Adamkų: Gudelis pasakė, kad turi įdomios medžiagos apie V.Adamkų.

Aš tokių frazių turiu milijoną.

Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę dirbti su tokiu žmogumi iš savotiškos pusės – jokio pykčio, tik patirtis, už kurią sumokėjau savo reputacija.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius