Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 09 22

Š.Jasikevičius patenkintas startu Šiauliuose: „Kartais atrodėme labai gražiai“

Kauno „Žalgiris“ sekmadienį nesunkia pergale 94:63 prieš „Šiaulius“ pradėjo LKL pirmenybes, tačiau šalies čempionų strategas Šarūnas Jasikevičius į didžiulį skirtumą dėmesio kreipė nedaug. Šarui kur kas buvo svarbesnis vaizdas aikštėje, o jis pirmose rungtynėse nebuvo prastas.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Svarbiausia buvo laimėti, nes pirmosios rungtynės visuomet būna specifinės. Gali jos ir nepavykti, bet šiandien viskas buvo neblogai. Kartais atrodėme tikrai gražiai. Šiuo metu man svarbiausia yra žaidėjų pasiruošimas, fizinės savybės, nes tai yra baziniai dalykai. Žaidėjai, kurie sportavo nuo pat pradžių yra gerai pasiruošę, rinktinės krepšininkai irgi yra neblogoje formoje. Juos tereikia atgaivinti, įvesti į sistemą“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Visgi strategas prisipažino, kad „Žalgirio“ žaidimas sekmadienį buvo toli nuo to, kokį jis norėtų matyti Eurolygoje.

„Nemanau, kad taip žaisime Eurolygoje. Dabar stengiuosi išnaudoti visus dvylika žaidėjų. Norisi, kad pagrindiniai žaidėjai suprastų sistemą, tačiau tuo pačiu ir nepervargtų. Rinktinės žaidėjai sugrįžo iš maksimalaus fizinio ir emocinio piko, kur turėjo rodyti geriausią savo krepšinį. Jie šauniai įsijungė į komandą, naujokams dar reikia nemažai ką perprasti. Šis procesas tęsis dar kokį mėnesį“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

VIDEO: Š.Jasikevičiaus ir A.Sireikos komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius