Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 11 07

Susitarimas pasiektas: perspektyvusis Ąžuolas Tubelis sezoną užbaigs Klaipėdoje

NBA klube „Philadelphia 76ers“ neįsitvirtinęs perspektyvus lietuvis krepšininkas Ąžuolas Tubelis grįžta rungtyniauti į Lietuvą. 15min šaltiniai skelbia, jog 21-erių metų 208 cm ūgio aukštaūgis sudarė ilgalaikę sutartį su Vilniaus „Rytu“, o šį sezoną nuomos pagrindais užbaigs Klaipėdos „Neptūno“ ekipoje.

Pasak 15min šaltinių, pirmumo teisę turėjęs Vilniaus „Rytas“ su Ąžuolu Tubeliu sudarė trejų metų kontraktą, įskaitant šį sezoną, tačiau užgrūsta „Ryto“ priekinė linija lėmė sprendimą surasti žaidėjui kitus laikinus namus, garantuosiančius vaidmenį ir minučių gausą.

15min žiniomis, teises į perspektyvų vilnietį už 100 tūkst. eurų išpirkti norėjo ir kitas sostinės klubas „Wolves“, tačiau pažengusios derybos sandoriu nevirto.

15min šaltiniai patvirtina „BasketNews“ žurnalisto Luko Malinausko informaciją, jog krepšininką išsinuomoti troško ir Europos taurėje žaidžiantis Nenado Čanako diriguojamas Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, bet Ą.Tubelis priėmė sprendimą šį sezoną užbaigti pajūryje.

Nuo pergalingų bėgių pastaraisiais metais nušokęs Klaipėdos „Neptūnas“ šiuo metu žygiuoja septintoje „Betsafe-LKL“ čempionato vietoje. Traumų iššienauti Mindaugo Brazio auklėtiniai per pirmuosius aštuonis mačus iškovojo vos tris pergales.

VIDEO: PIKENROLAS su B.Lastausku: Eurolygoje ant žemės nuleistas „Žalgiris“ ir šventė Vilniuje

Ą.Tubelis šią vasarą dalyvavo NBA naujokų biržoje, bet kvietimo taip ir nesulaukė, o vėliau pasirašė kontraktą su „Philadelphia 76ers“, bet jis buvo nutrauktas.

Praėjusį sezoną Ą.Tubelis NCAA čempionate su „Arizona Wildcats“ rinko solidžią 19,8 taško ir 9,1 atkovojo kamuolio statistiką.

Vasarą puolėjas buvo trumpam kviečiamas ir į Lietuvos rinktinės stovyklą.

VIDEO: PIKENROLAS su B.Lastausku: Eurolygoje ant žemės nuleistas „Žalgiris“ ir šventė Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius