Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 05 20

„urBONUSas“: K.Maksvyčio bomba, LKL rūpesčiai ir neprognozuojamas iššūkis „Rytui“

Prieš LKL pusfinalio serijų startą – intrigos pliūpsnis. 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – diskusija apie naują Kazio Maksvyčio karjeros posūkį ir neprognozuojamą Vilniaus „Ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ kaktomušą.
Kazio Maksvyčio išėjimas kelią didžiulį galvos skausmą „Neptūnui“
Kazio Maksvyčio išėjimas kelią didžiulį galvos skausmą „Neptūnui“ / 15min nuotr.

Antradienį LKL čempionate startuoja pusfinalio serija iki dviejų pergalių. Panevėžio „Lietkabelis“ bandys mesti iššūkį Kauno „Žalgiriui“, o Klaipėdos „Neptūnas“ sieks pasinaudoti namų aikštės pranašumu ir tėkšti antausį Vilniaus „Rytui“.

Prieš pat sunkiai nuspėjamą seriją portalai basketnews.lt ir krepsinis.net pranešė, jog K.Maksvytis turi susitarimą su Permės „Parma“ klubu ir po sezono paliks „Neptūną“.

15min krepšinio žurnalistas ir „urBONUSo“ vedėjas Donatas Urbonas bei LKL apžvalgininkai Rokas Pakėnas bei Ervinas Kvitkauskas aptarė didžiausias Lietuvos krepšinio aktualijas.

„urBONUSas“ apie: LKL tvarkaraščio sukeltus rūpesčius (03:30); galimą naują LKL formatą (09:00); K.Maksvyčio uždelsto veikimo bombą (18:40); kandidatus pakeisti K.Maksvytį (20:30); kokio atlyginimo buvo vertas K.Maksvytis (28:45); „Ryto“ ir „Neptūno“ intrigas (41:55); naują „Ryto“ veidą (46:20); karščiausias mikrodvikovas (52:00); D.Sirvydžio galimybes žaisti NBA (1:01:44); keistą žmonių reakciją į ambicingus tikslus (1:08:30); kodėl J.Vainauskas dabar tyliai šypsosi kamputyje (1:14:55).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius