Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 10 31

„urBONUSas“: Marius Kiltinavičius – keistuolis treneris, kuris laužo mitus

Lietuvos krepšinio lygoje šį sezoną debiutavo neeilinis treneris. Prie Kėdainių „Nevėžio“ vairo stojęs Marius Kiltinavičius turi labai spalvingą asmeninio gyvenimo pusę. Bhakti jogą praktikuojantis vegetaras dėl savo asmenybės susidūrė su atmetimo reakcija LKL komandų kabinetuose. Bet ir pats 37-erių treneris, ir su juo dirbę krepšininkai laužo mitus. 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – pokalbis su M.Kiltinavičiumi apie mitais apipintą jo vidinį pasaulį.
M.Kiltinavičius Lietuvoje sutinkamas kaip keistas treneris
M.Kiltinavičius Lietuvoje vertinamas kaip keistas treneris / 15min nuotr.

M.Kiltinavičius podkaste „urBONUSas“ pasakoja apie stulbinantį gyvenimo virsmą, savo gyvenimo etapą pramogų pasaulyje ir laimės paieškas, meditacijos pavyzdžius krepšinyje, darbą su žaidėjų charakteriais, psichologiją ir pašalinį triukšmą, kuris stabdo ne tik krepšininkus, bet ir mus visus.

„urBONUSas“ su M.Kiltinavičiumi apie: kaip grupės „N.E.O“ dainininkas kardinaliai pakeitė savo gyvenimą (02:00); kaip atrado gyvenimo būdą, pakeitusį jo kasdienybę (10:15); kodėl patartina keltis prieš 6 val. ryto (15:20); muzikinę praeitį ir asmenybės bruožus, kurie dar gąsdina Lietuvos krepšinį (20:03); kaip tvarkydavosi su atmetimo reakcija į jo gyvenimo būdą krepšinio komandoje (25:10); bendrus komandos pažintinius susirinkimus ir žaidėjams įteiktas knygas (29:30); krepšininkų nesusitvarkymą su galva ir žalingomis mintimis (34:45); konfliktinę situaciją Utenoje ir pirmąją meditaciją krepšinio komandoje (41:20); Š.Jasikevičiaus emocijų reikšmę ir nematomą pusę (49:00); veganų/vegetarų madą krepšinyje (51:20); smagias istorijas dėl savo mitybos ypatumų (55:20); pirmąsias LKL gautas pamokas (59:20); savo krepšinio filosofiją (1:09:30); galutinį kelionės tikslą (1:13:55).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius