Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 06 16

Žaidėjų turguje – pirmasis Klaipėdos „Neptūno“ ėjimas

Klaipėdos „Neptūnas“ padarė pirmąjį ėjimą vasaros žaidėjų turguje. 15min žiniomis, klaipėdiečiai pasirašė naują kontraktą su 21 metų 200 cm ūgio Matu Jogėla. Netrukus pats klubas patvirtino šią informaciją oficialiai.

M.Jogėla buvo sulaukęs nemenko kitų Lietuvos komandų susidomėjimo, tačiau nusprendė dar dvejiems metams likti „Neptūne“.

2019-2020 m. sezoną gynėjo ir puolėjo pozicijose rungtyniaujantis žaidėjas LKL pirmenybėse per 18 minučių rinko vid. 7,5 taško, 3,3 atkovoto kamuolio, po 2 rezultatyvius perdavimus ir 9,3 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje per 15 minučių M.Jogėla rinko 4,8 taško, 2,4 atkovoto kamuolio ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Džiaugiamės, kad pavyko išsaugoti jauną, perspektyvų krepšininką, kuris jau žino vidinę sistemą, jaučia trenerį ir mes juo tikime bei manome, kad šie metai jam turėtų būti sėkmingi“, – bcneptunas.lt sakė „Neptūno“ sporto direktorius Dainius Vaitelis.

„Jaučiuosi gerai, esu labai patenkintas, kad galiu tęsti savo karjerą „Neptūne“ ir tikiuosi, kad komanda iškovos pergalių ir pasieks geresnių rezultatų“, – bcneptunas.lt teigė M.Jogėla.

„Neptūnas“ dar turi kontraktus su Žygimantu Janavičiumi, Tomu Delininkaičiu, Deividu Gailiumi, Simu Galdiku, Klaidu Metrikiu bei Tadu Pažėra, tačiau neaišku, kiek iš šių žaidėjų kitą sezoną liks Klaipėdoje. Dėl koronakrizės uostamiesčio ekipa žaidėjų atlyginimams prognozuoja tik 300-400 tūkst. eurų biudžetą, todėl klubas greičiausiai bus nepajėgus išlaikyti dalies šių krepšininkų.

Prie „Neptūno“ vairo liks vyr. treneris Tomas Gaidamavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius