-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 19

A.Karnišovas prieš NBA naujokų biržą ruošiasi agresyviam manevrui

Artūro Karnišovo vadovaujama „Chicago Bulls“ komanda NBA naujokų biržos loterijoje gavo ketvirtąjį pasirinkimą, bet lapkričio 18-ąją „buliai“ tarp talentingų žaidėjų greičiausiai rinksis pirmi arba antri, įsitikinęs NBA apžvalgininkas Tomas Haberstroh.
Artūras Karnišovas
Artūras Karnišovas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Anot „NBC Sports“ dirbančio amerikiečio, „Bulls“ mėgins pasinaudoti tuo, jog savųjų šaukimų bando atsikratyti „Minnesota Timberwolves“ ir „Golden State Warriors“ komandos. Joms atitinkamai priklauso pirmasis ir antrasis šaukimai.

T.Haberstroh teigimu, A.Karnišovas veikiausiai siūlys šioms komandoms ketvirtąjį šaukimą mainais už galimybę naujokų biržoje pakilti aukštyn.

„Esu įsitikinęs, kad jis (A.Karnišovas – red. past.) bandys pakilti aukštyn, nes Minesota ir „Warriors“ bus pasiruošę išmainyti savo šaukimus. Nustebčiau, jei „Charlotte Hornets“ iškeistų trečiąjį šaukimą, o dar labiau nustebčiau jeigu Čikaga nepakiltų aukštyn“, – sakė NBA virtuvėje besisukantis apžvalgininkas.

Tiek „Timberwolves“, tiek „Warriors“ mainų būdu veikiausiai mėgins sužvejoti jau dabar joms laimėti galinčius padėti krepšininkus.

Neabejojama, kad norėdami pakilti aukštyn, „Bulls“ turėtų iškeisti ne tik ketvirtąjį šaukimą, bet ir kažkurį(-iuos) savo krepšininką (-us).

NBA naujokų birža turėtų vykti lapkričio 18 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius