Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 18

Debiuto NBA arenose laukiantis Z.Williamsonas ėmė sportuoti pilnu pajėgumu

Pirmasis 2019 m. NBA naujokų biržos šaukimas Zionas Williamsonas ėmė sportuoti visa jėga, bet „New Orleans Pelicans“ krepšinio operacijų viceprezidentas Davidas Griffinas nėra pasiruošęs nustatyti krepšininko sugrįžimo ant parketo datos, praneša ESPN.
Zionas Williamsonas
Zionas Williamsonas / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį 19-metis puolėjas dalyvavo „Pelicans“ prasimėtymo treniruotėje, kurioje plušo su komandos vyriausiojo trenerio Alvino Gentry asistentu Michaelu Ruffinu. Zionas buvo užfiksuotas atliekantis metimus tiek iš artimojo, tiek iš tolimojo nuotolio.

NBA naujokui kelio menisko operacija buvo atlikta spalio 21-ąją, o „Pelicans“ tuomet skelbė, kad Z.Williamsonas nerungtyniaus nuo šešių iki aštuonių savaičių.

Pastarasis terminas jau praėjo, bet D.Griffinas, kalbėdamas per savo komandos rungtynes prieš „Brooklyn Nets“, buvo nusiteikęs pozityviai.

„Džiaugiamės dėl to, kur šiuo metu yra Zionas. Jis atliko didžiulį progresą. Žinau, kad jau pasiekėme aštuonių savaičių termino pabaigą ir visi yra pasiruošę jį išvysti aikštėje. Manau, kad to dar teks kiek palaukti, bet šiandien jau žengėme pirmąjį žingsnį link jo sugrįžimo“, – sakė vienas „Pelicans“ vadovų.

Naujojo Orleano komandai pastiprinimo reikia kaip oro – su 6 pergalėmis ir 22 pralaimėjimais „Pelicans“ tūno Vakarų konferencijos dugne, lenkdami tik „Golden State Warriors“.

Z.Williamsonas per pasiruošimo sezonui susitikimus rinko po 23,5 taško ir atkovojo po 6,5 kamuolio, o „Pelicans“ tuomet laimėjo visas ketverias rungtynes.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Zionas Williamsonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Zionas Williamsonas

Nors jo sugrįžimo į normalias treniruotes data dar nėra aiški, manoma, kad puolėjas vis labiau įsilieti į komandą galės per jos laukiančią ketverių rungtynių išvyką.

„Tai – svarbus laikas jam, kadangi jis ėmė sportuoti pilnu pajėgumu. Jei ir pamatysime kažkokias problemas, tai nutiks dabartiniu laikotarpiu. Komandos draugai neslėpė džiaugsmo jam grįžus į treniruotes, o mums to labai reikėjo“, – sakė D.Griffinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius