2019 12 08

Domantas Sabonis rinko įprastus skaičius, o „Pacers“ išsigelbėjo Niujorke

Antrą dieną iš eilės rungtyniavusi Domanto Sabonio „Indiana Pacers“ (15-8) ir vėl turėjo kautis iki paskutinių sekundžių, tačiau šįkart viskas baigėsi laimingai. Keistoje rungtynių pabaigoje svečiai iš Indianos 104:103 (32:27, 34:33, 23:21, 15:22) palaužė „New York Knicks“ (4-19), kuriai atstovauja Ignas Brazdeikis.

Dougas McDermottas tik prasidėjus ketvirtajam kėliniui įskraidino tritaškį ir „Pacers“ pirmą kartą susikrovė dviženklį pranašumą (92:81), tačiau rungtynių pabaigoje mačo favoritai pradėjo jausti nuovargį, kadangi žaidė antrą kartą per dvi dienas.

Įpusėjus kėliniui rezultatas jau buvo lygus (98:98), bet tuomet dar kartą spurtavę „Pacers“ vėl atitrūko į priekį (104:98).

Sunku patikėti, tačiau likusias penkias minutes svečiai taip ir nepelnė taškų, o „Knicks“ nesugebėjo tuo pasinaudoti.

Likus vienai dešimtajai sekundės iki ketvirčio pabaigos Julius Randle'as stojo prie baudų metimo linijos ir galėjo išplėšti pratęsimą, bet jo ranka sudrebėjo ties antruoju metimu.

Domantas Sabonis aikštelėje praleido daugiausiai minučių (38:21), per kurias pelnė 19 taškų (8/11 dvit., 3/5 baud.), atkovojo 15 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, kartą kamuolį perėmė ir 2 kartus blokavo metimą.

„Mums pasisekė, kad jie nepataikė. Atsidūrėme blogoje situacijoje, tačiau tai buvo mūsų rungtynės ir mes iškovojome pergalę. Man patinka žaisti su antruoju mūsų penketu – jie puikūs vyrukai ir mes dirbame visi kartu“, – po mačo kalbėjo Sabonis.

Už lietuvį „Pacers“ klube rezultatyviau rungtyniavo tik TJ Warrenas, kurio sąskaitoje – 25 taškai. Indianos ekipa šiose rungtynėse turėjo verstis be pagrindinio įžaidėjo Malcolmo Brogdono.

„Knicks“ gretose Ignas Brazdeikis savojo šanso nesulaukė.

„Pacers“: TJ Warrenas 25, Domantas Sabonis 19, Dougas McDermottas 16, Jeremy Lambas 13, Aaronas Holiday 12.

„Knicks“: Marcusas Morrisas Sr. 25, Julius Randle'as 16 (12 atk. kam.), Mitchellas Robinsonas 14 (3 blk.), RJ Barrettas 12 (9 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius