Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 01

Dvigubai jaunesnį varžovą alkūne nokautavęs Vince'as Carteris vos nesukėlė muštynių

Vienas jauniausių NBA krepšininkų Devinas Bookeris rungtynėse su „Memphis Grizzlies“ pajuto, ką reiškia pasakojimai apie senąją fizinę kovą lygoje prieš dešimtmetį ar du. Dvigubai vyresnis Vince'as Carteris alkūne smogė varžovui į veidą, tačiau atsirūgo pačiam veteranui.
Vince'as Carteris prieš „Grizzlies“ žaidėjus
Vince'as Carteris prieš „Grizzlies“ žaidėjus / „Scanpix“/AP nuotr.

Rungtynėse su „Phoenix Suns“ po krepšiu veržęsis V.Carteris išprovokavo D.Bookerio pražangą, tačiau jaunasis gynėjas nenorėjo leisti varžovui įmesti į savo krepšį ir liko šalia.

Supykęs V.Carteris alkūne smogė D.Bookeriui į veidą, iš pradžių savo veiksmą dar bandė pateisinti plačia šypsena, tačiau abiejų komandų krepšininkai iškart susibūrė į krūvą.

Muštynių buvo išvengta, tačiau veteranui rungtynės buvo baigtos – skirta diskvalifikacinė pražanga.

VIDEO: Vince'o Carterio pašalinimas

Tai buvo antrasis iš eilės komandų susitikimas su neramumais. Vasario 8-osios mačo pabaigoje tas pats D.Bookeris ir „Grizzlies“ narys Troy Danielsas apsižodžiavo, išprovokuodami masinį žaidėjų ginčą. Šeši žaidėjai tuomet sulaukė techninių pražangų, o trys buvo diskvalifikuoti iš rungtynių. T.Danielsas tada dar gavo ir vieno papildomo mačo suspendavimą.

Nepaisant visų pykčių „Grizzlies“ (36-25) nuolat laimi prieš „Suns“ (18-42). Per pastarąsias 14 rungtynių pergalę pavyko pasiekti 12-oje, ne išimtis buvo ir šis kartas – 130:112 (25:27, 30:29, 38:29, 37:27).

Daugiausia prie to prisidėjo 29 taškus pelnęs Mike'as Conley ir vienu mažiau surinkęs Marcas Gasolis, kuris pataikė visus penkis tritaškius.

„Suns“: E.Bledsoe 20 (8 rez. perd.), T.Warrenas 17, A.Lenas 12, M.Chrissas ir A.Williamsas po 11.

„Grizzlies“: M.Conley 29 (8 rez. perd.), M.Gasolis 28 (5/5 trit., 7 atk. kam.), Z.Randolphas 23 (8 atk. kam.), T.Allenas 11, J.Ennisas 10.

VIDEO: Vince'o Carterio pašalinimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius