-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 27

G.Popovichius: „Mes velniškai turtingi ir mums nereikia tų pinigų, o kitiems – reikia“

„San Antonio Spurs“ treneris Greggas Popovichius dažniausiai būna atviras ir teisingas. Šįkart NBA veteranas paaiškino, kodėl aukoja labdarai.
Greggas Popovichius
Greggas Popovichius / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 2 NBA Labdara

Anot G.Popovichiaus, turtingi žmonės visuomet turėtų aukoti labdarai: „Mes esame velniškai turtingi ir mums tų visų pinigų tikrai nereikia, o kitiems žmonėms reikia. Jeigu tu jų neduodi – esi subinė. Viskas paprasta.“

G.Popovichius yra aktyviai įsitraukęs į labdaringą veiklą. Jis dažnai aukoja San Antonijaus maisto bankui, o spalį pristatė 200 batų moksleiviams. „Spurs“ treneris taip pat palaiko organizaciją „Innocence Project“, kuri padeda neteisingai įkalintiems žmonėms.

Apie kai kurias savo aukas G.Popovichius garsiai nekalba. Žinoma, kad jis paaukojo uraganų Irma ir Marija aukoms JAV Mergelių salose, iš kurių yra kilęs buvęs „Spurs“ krepšininkas Timas Duncanas.

Šiuo metu renkama parama nuo gamtos stichijų nukentėjusioms Haičio ir Karibų salų gyventojams. G.Popovichius daugiausia paaukojusiam asmeniui įsteigė prizą – bilietus į „Spurs“ ir „Lakers“ rungtynes sausio 11 dieną. Po rungtynių svečias turės progą sugrįžti į San Antonijų su komanda ir ten praleisti tris dienas, dalyvauti rytinėje komandos treniruotėje ir stebėti namų rungtynes su „Nuggets“ VIP vietose. Be to, laimingasis privačiai susitiks su G.Popovichiumi ir gaus dovanų kamuolį su jo ar pasirinkto krepšininko parašu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius