Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 04 /22:47

Gerą žinią pranešusį D.Motiejūną „Pelicans“ superžvaigždė sutinka išskėstomis rankomis

Naujasis Orleanas gali atsipūsti. Donatas Motiejūnas nuramino vietos žurnalistus, kad praėjo medicininę patikrą ir yra pasiruošęs padėti „New Orleans Pelicans“ komandai. „Pelicans“ trenerio Alvino Gentry žodžiais – jau artimiausiose rungtynėse sausio 6-ąją su „Atlanta Hawks“. „Aš buvau mediciniškai sveikas visose komandose, kuriose man atliko patikrą“, – patikino D.Motiejūnas.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Twitter“ nuotr.

Beje, Naujojo Orleano klubo treneris atskleidė, kad praėjusį sezoną „Pelicans“ svarstė gauti D.Motiejūną mainų būdu, kai lietuvį „ant prekystalio“ pastatė „Houston Rockets“.

Bet aplinkybės susiklostė, kad D-Mo dabar prisijungė prie komandos visiškai netikėtai – sezono viduryje ir vos už 600 tūkst. JAV dolerių.

„Motiejūnas atvyksta į komandą labai motyvuotas“, – 26 puolėjo prisijungimu prie „pelikanų“ džiaugėsi viena ryškiausių NBA žvaigždžių Anthony Davisas, turėdamas omenyje žaidėjo kontrakto pjautynes su „Rockets“ ir krepšinio ilgesį.

Realu, kad D.Motiejūnas ateityje starto penkete dalinsis baudos aikštele su 28,9 taško ir 11,8 atkovoto kamuolio vidurkį renkančiu aukštaūgiu, kurio įprasta pozicija – sunkusis kraštas.

A.Gentry Lietuvos krepšininką mato kaip vidurio puolėją, kuris savo technišku žaidimu po krepšiu taip pat gali išplėsti žaidimą tritaškiais ir rezultatyviais perdavimais.

A.Davisas: „Jis man suteiks daugiau papildomų galimybių. Mums jis duos tikrai daug. Gera jį turėti.“

Treneris D.Motiejūną palygino su dabartiniu „Cleveland Cavaliers“ vidurio puolėju Channingu Frye, kurį treniravo „Phoenix Suns“ klube.

„Su Donatu mes atversime daugiau erdvių Anthony Davisui, – pridūrė A.Gentry, patikinęs, kad D.Motiejūnas puikiai tinka jo sistemai. – Norėjome jo dar praėjusį sezoną. Mums jis pasirodė labai puolime naudingas žaidėjas.“

Kad ras lengvesnių kelių krepšio link, laimingas ir A.Davisas: „Jis man suteiks daugiau papildomų galimybių. Mums jis duos tikrai daug. Gera jį turėti.“

Beje, „Pelicans“ gretose yra kitas Donatui gerai pažįstamas sunkusis kraštas – Terrence'as Jonesas. Su šiuo D.Motiejūnas konkuravo dėl minučių „Rockets“ komandoje. Bet bendražygius sieja ne konkurencija.

„Visiška meilė, – šypsojosi T.Jonesas. – Toks jausmas, lyg vėl būčiau naujokas. Visada palaikiau Donatą ir jis visada palaikė mane. Esame geri bičiuliai.“

„Gera grįžti. Tikiuosi, neprireiks daug laiko įsivažiuoti. Manau, tai savaitės arba dienų klausimas“, – vylėsi D.Motiejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius