-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 03

J.Valančiūno akivaizdoje D.Sabonis surengė vieną įspūdingiausių karjeros pasirodymų

Dvi ryškiausios Lietuvos krepšinio žvaigždės Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas pagaliau susitiko ir galėjo persimesti keletu žodžiu Indianapolyje, tačiau vienas prieš kitą į dvikovą nestojo. Dėl COVID-19 saugumo reikalavimų „Memphis Grizzlies“ (9-7) vidurio puolėjas J.Valančiūnas dvikovą stebėjo su apsaugine kauke, o „Indiana Pacers“ (12-9) lyderis D.Sabonis varė į neviltį svečius ir surengė vieną ryškiausių savo karjeros pasirodymų.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

„Lietuviškų“ NBA klubų akistatoje šį kartą intriga nekvepėjo. Namuose žaidę „Pacers“ sutriuškino savo varžovus 134:116 (37:27, 34:23, 33:35, 30:31).

Visai neseniai iš COVID-19 gniaužtų išsivadavusi, bet vis dar be septynių žaidėjų rungtyniavusi „Grizzlies“ priešinosi tik pirmajame kėlinyje.

Visgi tada „Pacers“ pataikė tris tritaškius iš eilės, perėmė iniciatyvą ir pirmavo iki mačo pabaigos.

VIDEO: Rungtynių santrauka

Nuostabią formą demonstruojantis D.Sabonis ir vėl žaidė fantastiškai bei dvigubą dublį savo sąskaitoje turėjo dar iki pertraukos – 24 taškai ir 11 kamuolių.

Iš viso šiame mače „Pacers“ lietuvis žaidė 35 minutes, per kurias surinko 32 taškus (11/13 dvitaškių, 2/2 tritaškių, 4/6 baudų), sugriebė 13 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus perėmė kamuolį bei padarė 3 klaidas.

VIDEO: Domanto Sabonio žaidimo epizodai

Šiame mače D.Sabonis pakartojo NBA karjeros rezultatyvumo rekordą, kurį pasiekė pačiose pirmosiose šio sezono rungtynėse su „New York Knicks“.

Priminsime, kad iki koronaviruso išplitimo „Grizzlies“ buvo viena karščiausių lygos komandų ir buvo laimėjusi septynis mačus iš eilės. Vėliau NBA nukėlė net šešiais Memfio rungtynes, o išskydusiomis gretomis pasipriešinti „Pacers“ Tayloro Jenkinso vyrams kvapo neužteko.

Indianoje „Grizzlies“ pralaimėjo jau penktą kartą iš eilės.

„Pacers“: Domantas Sabonis 32 (13 atk. kam.), Malcolmas Brogdonas 23 (7 rez. perd.), Mylesas Turneris 22 (11 atk. kam., 5 blk.), Jeremy Lambas 19, Dougas McDermottas 11, Justinas Holiday 10.

„Grizzlies“: Dillonas Brooksas 25, Desmondas Bane'as 16, Xavieras Tillmanas, Tyusas Jonesas ir De'Anthony Meltonas po 12, Ja Morantas 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius