-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 02

Jei NBA bus pratęsta, klubų vadovai nerimauja dėl vyresnio amžiaus trenerių ir darbuotojų

Kol NBA lygos vadovybė ieško alternatyvių sprendimų 2019-2020 metų sezonui pratęsti, klubų vadovus neramina ne tik nežinomybė, bet ir nuolatos tvyrantis pavojus žmonių sveikatai.
Greggas Popovichius
Greggas Popovichius / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

ESPN apžvalgininkas Baxteris Holmesas praneša, kad anonimais išlikti panorę keleto klubų generaliniai vadybininkai pareiškė nerimą dėl vyresnio amžiaus strategų ir personalo darbuotojų, kuriems grėstų pavojus dėl COVID-19 viruso.

„Nenorėtume pakenkti jų sveikatai“, – susirūpino vienas jų.

„Remiantis visa mūsų šiuo metu turima informacija asmenys, kuriems yra virš 60 metų, pagal dabartines sąlygas į areną pakliūti greičiausiai negalėtų, nepaisant to, kokias pareigas užima. Ir nesvarbu, ar tai žymaus krepšininko tėtis, ar klubo generalinis vadybininkas – jie pakliūti į vidų negalėtų“, – savo nuomonę dėstė kitas.

Šiuo metu NBA lygos klubus treniruoja šeši strategai, kuriems yra 60 ar daugiau metų. Tai Greggas Popovichius („San Antonio Spurs“, 71m.), Mike'as D'Antoni („Houston Rockets“, 68m.), Alvinas Gentry („New Orleans Pelicans“, 65m.), Dwyane'as Casey („Detroit Pistons“, 63m.), Terry Stottsas („Portland Trail Blazers“, 62m.) ir Rickas Carlisle'as („Dallas Mavericks“, 60m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius