Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 06 08

L.Jamesas pripažino, kad su tokiu pasipriešinimu NBA finale dar nebuvo susidūręs

Praėjusią naktį „Golden State Warriors“ iškovojo jau penkioliktą savo pergalę paeiliui šiose atkrintamosiose varžybose, o varžovams savo kepurę nukėlė ir „Cleveland Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas. „Karalius“ po trečiųjų NBA superfinalo rungtynių pripažino, kad kovoje dėl titulo dar niekuomet nebuvo susidūręs su tokiu stipriu klubu.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Twitter“ nuotr.

„Cavaliers“ NBA superfinale kol kas pralaimėjo visas trejas rungtynes, o dar niekas lygos istorijoje nėra sugrįžęs iš deficito 0-3 bei nugalėjęs serijoje iki keturių pergalių.

„Žinome, kad situacija sudėtinga, tačiau yra, kaip yra, – po pralaimėjimo namuose kalbėjo LeBronas. – Lemiamomis rungtynių minutėmis turėjome puikias progas metimams, tačiau tiesiog jų nepataikėme.

Šiose rungtynėse atidaviau visą save. Stengiausi iš paskutiniųjų, tačiau svarbiausiomis akimirkomis puikiai dirbo jų gynyba bei krito metimai.

Tai ko gero yra geriausia komanda, prieš kurią man yra tekę žaisti. Savo karjeroje turėjau labai daug dvikovų su stipriomis ekipomis, tačiau šios varikliukas yra tiesiog nesustabdomas. Prieš juos neužtenka žaisti gerai. Prieš Ouklando klubą reikia žaisti dešimtukui su dviem pliusais.

Akivaizdu, kad jie bet kokiu atveju pataikys daugybę metimų, bėgs į greitą puolimą ir apsiginti bus velniškai sunku. Šiandien turėjome šansą, tačiau juo nepasinaudojome.

Ši serija yra labai sunki fiziškai ir psichologiškai, nes visuomet noriu, kad mano komanda būtų sėkminga. Šiandien atidaviau viską, todėl esu išsekęs.“

„Cavaliers“ ketvirtąsias serijos rungtynes žais naktį iš penktadienio į šeštadienį namuose, o „Warriors“ turi šansą ne tik tapti NBA čempionais, bet ir pasiekti tobulą pergalių ir pralaimėjimų santykį atkrintamosiose (16-0).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius