-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2023 01 18

Pasą pametęs NBA krepšininkas gali praleisti rungtynes Paryžiuje

„Detroit Pistons“ krepšininkai atvyko į Paryžių, kur ketvirtadienio vakarą jų lauks rungtynes su „Chicago Bulls“, bet vienas iš „stūmoklių“ žaidėjų susidūrė su problemomis bei aikštėje gali ir nepasirodyti.
Jalenas Durenas
Jalenas Durenas / Scanpix/USA TODAY Sports nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas James L.Edwardsas pranešė, kad Jalenas Durenas dėl pamesto paso negalėjo atvykti į Prancūziją.

19-mečio lygos naujoko komandos gerbėjai pasigedo nuotraukoje, kurioje „Pistons“ pozuoja prieš Eifelio bokštą, bet Detroito klubas vis dar tikisi sutvarkyti situaciją ir atsigabenti krepšininką iki rungtynių, kurios vyks ketvirtadienį 22 val. Lietuvos laiku.

Tiesa, tai padaryti gali būti sudėtinga ir dėl to, jog J.Durenas nesitreniruoja jau kurį laiką, o prieš tai jis dar praleido penkerias rungtynes dėl čiurnos traumos.

Tryliktu šaukimu praėjusių metų naujokų biržoje pakviestas J.Durenas debiutiniame sezone per susitikimą renka po 7,7 taško ir 8,5 atkovoto kamuolio.

Paryžiuje vyksiančios reguliariojo sezono rungtynės bus antrasis toks atvejis po 2020 m. Prancūzijos sostinėje surengto „Milwaukee Bucks“ ir „Charlotte Hornets“ susitikimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius