Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 06

Paskutinių minučių sandoris: Andre Drummondas keliauja į Klivlandą

Likus vos kiek daugiau nei pusvalandžiui iki mainų termino pabaigos NBA pasaulį sudrebino žymų žaidėją įtraukęs sandoris. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pirmasis pranešė, jog „Detroit Pistons“ iškeitė ilgametį savo lyderį Andre Drummondą į „Cleveland Cavaliers“ klubą.
Andre Drummondas
Andre Drummondas / „Scanpix“ nuotr.

Mičigano valstijos komanda mainais už 17,8 taško ir 15,8 atkovoto kamuolio šį sezoną vidutiniškai renkantį aukštaūgį gaus Johną Hensoną, Brandoną Knightą ir ateities antrojo naujokų biržos rato šaukimą.

„Pistons“ aštuntą sezoną Detroite rungtyniavusį komandos veidą nusprendė išmainyti po to, kai sunkią traumą patyrė Blake'as Griffinas, o klubas nutarė nebesivaržyti dėl vietos atkrintamosiose.

A.Drummondo sutartis baigsis jau ateinančią vasarą, tad „Cavaliers“ centrą įsigijo tik pusei sezono. Tiesa, vasarą Klivlando klubas 26-erių krepšininkui galės pasiūlyti didesnį kontraktą negu kitos komandos.

211 cm ūgio centras du kartus buvo išrinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes ir trissyk tapo geriausiu NBA kovotoju dėl atšokusių kamuolių, bet atkrintamosiose per septynis sezonus žaidė vos dukart.

Klivlando ekipa su 13 pergalių ir 39 pralaimėjimais yra prasčiausia Rytų konferencijoje, o „Pistons“ joje yra 10-ti (19-34).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius