-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 10 23

„Pelicans“ turi naują vyriausiąjį trenerį

Zioną Williamsoną ir visą „New Orleans Pelicans“ komandą ateinantį sezoną treniruos Stanas Van Gundy, ketvirtadienį oficialiai patvirtino pati komanda.
Stanas Van Gundy
Stanas Van Gundy / „Scanpix“ nuotr.

Po dvejų metų pertraukos NBA komandą vėl treniruosiantis specialistas pakeis Alviną Gentry, kuris buvo atleistas po penkerių metų darbo Naujajame Orleane.

Trijų komandų vyr. treneriu ligšiol dirbęs S.Van Gundy „burbulo“ atkrintamosiose puikiai pasirodė tapęs rungtynių komentatoriumi, o dabar vyr. treneriu iki šiol dirbo „Miami Heat“ (2003-2005 m.), „Orlando Magic“ (2007-2012 m.) ir „Detroit Pistons“ (2014-2018 m.) komandose.

Didžiausias jo pasiekimas – patekimas į NBA finalą su „Magic“ komanda. Tiesa, titulo iškovoti jai nepavyko – „magus“ 2009-aisiais sustabdė Kobe Bryantas ir „Los Angeles Lakers“.

„Esu sujaudintas galimybe prisijungti prie talentingos „New Orleans Pelicans“ komandos, – sakė S.Van Gundy. – Man bus garbė dirbti su mūsų žaidėjais ir klubui vadovaujančiais ponu Bensonu, Davidu Griffinu ir Trajanu Langdonu bei visais puikiais Naujojo Orleano žmonėmis. Negaliu sulaukti, kai galėsiu pasikalbėti su žaidėjais ir pradėti visą šį procesą.“

Kaip pažymi ESPN, „Pelicans“ vadovai labiausiai įvertino S.Van Gundy mokytojo savybes dirbant su jaunais žaidėjais, kurių jam tikrai naujojoje karjeros stotelėje.

Naujojo Orleano ekipa pasižymi viena talentingiausių sudėčių lygoje – ją sudaro pirmasis praėjusios naujokų biržos šaukimas Z.Williamsonas, labiausiai patobulėjęs lygos krepšininkas Brandonas Ingramas, taip pat ir Jaxsonas Hayesas, Nickeilas Alexanderis-Walkeris, Londono Ballas bei Joshas Hartas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius