-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 13

Šansas „grizliams“: Zidane'u pramintas Giannis diskvalifikuotas už smūgį varžovui galva

Lemiamas rungtynes ketvirtadienio vakarą žaisiantys „Memphis Grizzlies“ krepšininkai gali lengviau atsikvėpti – jų varžovų stovykloje nebus ryškiausios žvaigždės.
Galva varžovui smūgiavęs Giannis Antetokounmpo sulaukė diskvalifikacijos
Galva varžovui smūgiavęs Giannis Antetokounmpo sulaukė diskvalifikacijos / „Scanpix“ nuotr.

Dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas kovojantys „grizliai“ su Jonu Valančiūnu paskutiniame reguliariojo sezono mače grumsis su geriausia lygos komanda „Milwaukee Bucks“.

„Grizzlies“ bus būtina pergalė, kuri užtikrintų mažiausiai 9-ąją vietą ir galimybę dalyvauti papildomoje Vakarų konferencijos serijoje, o ją pasiekti Memfio komandai bus lengviau, nes priešininkų gretose negalės žaisti Giannis Antetokounmpo

„Bucks“ lyderis praėjusiose rungtynėse prieš „Washington Wizards“ buvo išvarytas iš aikštės, o dabar sulaukė ir vieno mačo diskvalifikacijos už smūgį galva varžovų puolėjui Moritzui Wagneriui.

Zidane'u dėl legendinio Prancūzijos futbolininko smūgio oponentui 2006 m. pasaulio čempionato finale socialiniuose tinkluose pramintas G.Antetokounmpo šį sezoną yra pagrindinis pretendentas iškovoti MVP apdovanojimą – pernai tą jau padaręs graikas per rungtynes renka net po 29,5 taško 13,6 atkovoto kamuolio ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Lemiamos rungtynės „grizliams“ prasidės ketvirtadienį 23 val. Lietuvos laiku. Užimti 9-ąją vietą Memfio ekipa galėtų net ir pralaimėjusi prieš „Bucks“, bet tokiu atveju jai reiktų sulaukti ir „Phoenix Suns“, ir „San Antonio Spurs“ pralaimėjimų.

Pergalės atveju „Grizzlies“ dar gali pakilti ir į 8-ąją vietą, jei tik pralaimėjimą patirs „Portland Trail Blazers“. Tokiu atveju papildomoje serijoje dėl vietos atkrintamosiose J.Valančiūno komandai užtektų vienos, o ne dvejų pergalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius