TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 06 10

Trečiojo mačo didvyris Matthew Dellavedova atsidūrė ligoninėje

Po pergalės 96:91 trečiose NBA finalo rungtynėse „Cleveland Cavaliers“ klubą ir vėl pjauna žaidėjų traumos. Du startinio penketo žaidėjai – Matthew Dellavedova ir Imanas Shumpertas – po mačo atsidūrė medikų globoje.
Mathew Dellavedova
Mathew Dellavedova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Net 39 minutes žaidęs ir 20 taškų prie pergalės prisidėjęs įžaidėjas M.Dellavedova po mačo nedalyvavo spaudos konferencijoje. Australas dėl kelių iš eilės mėšlungių pateko į medikų globą ir buvo išgabentas į ligoninę.

Tuo tarpu I.Shumpertas dar pirmajame ketvirtyje atsitrenkė į Draymondo Greeno sienelę ir susižeidė kairįjį petį. Nors gynėjas vėliau žaidė, tačiau mačo nuspręsta atlikti papildomus tyrimus.

„Manau, kad tai tiesiog sumušimas, gal patempimas. Kažkas... Viskas bus gerai“, – sakė 32 minutes aikštėje praleidęs I.Shumpertas.

Pirmojo kėlinuko viduryje I.Shumpertas po susidūrimo personalo buvo palydėtas į persirengimo kambarį. Antrajame ketvirtyje gynėjas grįžo į aikštę po apranga vilkėdamas kompresinius marškinėlius ir galėjo tęsti mačą.

VIDEO: Matthew Dellavedova žaidimas trečiose NBA finalo rungtynėse

„Mes tiesiog negalime patirti daugiau traumų. Tiesiog negalime, ypač gynėjų grandyje. Kai tik I.Shumpertas susižeidė, iškart pagalvojau apie jo petį, žinojau, kuris tai petys ir tikėjausi geriausio.

Komandai reiškė labai daug, kad vėliau jis grįžo į aikštę, žinodamas, kad negali žaisti šimtu procentų, tačiau vis tiek toliau kovojo. Tai reiškia labai daug ir man. Vis dėlto, tiesiog nebegali būti daugiau traumų“, – apie I.Shumperto sužeidimą kalbėjo „Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius