-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 06

„Knicks“ treneris apie Kristapą Porzingį: „Jis pusiau Nowitzkis, pusiau Gasolis“

„New York Knicks“ klubo trenerio Dereko Fisherio asistentas Kurtas Rambis liko sužavėtas Latvijos krepšinio talentu Kristapu Porzingiu. Krepšinio specialistas latvį lyginu su dviem NBA superžvaigždėmis.
Kristapas Porzingis
Kristapas Porzingis / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jis gali puikiai atakuoti krepšį. Komandos labai greitai sužinos apie šią jo savybę ir neilgai trukus NBA lygoje jis turės labai gero metiko reputacija“, – sakė K.Rambis.

Vis dėlto, D.Fisherio asistentas mano, kad K.Porzingis gali žaisti ir ne tik kaip snaiperis. Vienos rungtynėse jis daugiau mes, kitose – daugiau žais baudos aikštelėje.

„Jis gali būti Pau Gasolio ir Dirko Nowitzkio kombinacija, nes gali daryti daug ką gerai. Jūs dar to nematėte ir greičiausiai visos geriausios jo savybės pasirodys per ateinančius trejus, katverius ar penkerius metus.

Jis turi suaugti, sutvirtėti, priprasit prie NBA lygos žaidimo. Bet jis jau dabar supranta krepšinį, žino, ką reikia daryti. Jis yra visiškai nesavanaudiškas žaidėjas, priima teisingus sprendimus. Jis neatvyko į NBA nieko nemokėdamas“, – gerų žodžių „Knick“ naujokui negailėjo K.Rambis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius