-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 01

Ziono Williamsono debiutas NBA – jau šį mėnesį?

Visų laukiamas Ziono Williamsono debiutas oficialiose NBA rungtynėse gali įvykti jau šį mėnesį. Apie tai prabilo „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania.
Zionas Williamsonas
Zionas Williamsonas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmasis šių metų naujokų biržos šaukimas sužaidė keturis draugiškus susitikimus, tačiau prieš pat sezono startą jam trūko meniskas, išvedęs galingai sudėtą 19-metį iš rikiuotės bent keliems mėnesiams.

Iš pradžių prognozuota, kad Z.Williamsonas į aikštę turėtų grįžti gruodžio viduryje, bet praėjus šiam terminui ėmė garsėti kalbos apie tai, jog žaidėjo atstovaujama „New Orleans Pelicans“ ekipa neketina rizikuoti ir gali Zioną užribyje palikti net ir visam sezonui.

Panašu, kad tokios kalbos buvo laužtos iš piršto, mat dabar jau tikimasi, kad krepšininkas ant parketo pasirodys dar sausį.

Sh.Charania tikina, kad Z.Williamsonas jau trečiadienio vakarą turėtų dalyvauti treniruotėje su „Pelicans“ komandos draugais. Nuo gruodžio vidurio jis treniravosi individualiai.

Per laiką, praėjusį nuo patirtos traumos, „Pelicans“ su daugiau nei 130 kg sveriančiu Zionu dirbo ir ties jo mitybos įpročių gerinimu, metimo technikos pakoregavimu ir net žaidėjo bėgimo ir ėjimo technikų pakeitimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius