-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 10

Ispanijoje – holivudinės apsivogusio lietuvio gaudynės, pasibaigusios girtutėlio tautiečio sulaikymu

Toledo (Ispanija) gatvėse persekiotas lietuvis vis dėlto nuo Ispanijos policijos paspruko tik trumpam – galiausiai buvo sulaikytas. Vyras kaltinamas pavogęs automobilį Denijoje ir pakeitęs jo numerius. Sulaikytasis yra maždaug 30-ies lietuvis.
Ispanijos pareigūnas.
Ispanijos pareigūnas. / Kadras iš Youtube.com

Kaip skelbia portalas abc.es, pareigūnai per jo gaudynes iš akiračio dingusį lietuvį galiausiai aptiko geriantį automobilyje „Volkswagen Touareg“, 10 kilometrų nuo Toledo. Automobilis buvo vogtas Denijoje praėjusį penktadienį. Buvo pakeisti automobilio numeriai, pranešė Toledo pareigūnai. Buvo iškviesta greitoji pagalba, kad vairuotojas būtų apžiūrėtas.

Portalo žiniomis, apie įtartiną žmogų prie vairo pareigūnams pranešė pilietiškas žmogus. Jis teigė, kad vairuotojas manevruoja, elgiasi įtartinai. Vairuotojas, anot liudininkų, vienoje vietoje trenkėsi į sieną automobiliu, tačiau spruko iš įvykio vietos.

Lietuvis, sprukdamas nuo pareigūnų, esą taip pat apgadino dar ir keletą automobilių. Iš kelio teko trauktis ir keliems pareigūnams, kad kelio pastojimas jiems nekainuotų gyvybės.

Pareigūnai persekiojo automobilį apie 20 kilometrų ir tuomet automobilis dingo jiems iš akiračio. Vis dėlto pareigūnai vėliau aptiko vairuotoją 10 kilometrų nuo Toledo. Vyras buvo girtutėlis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius