-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 25 /17:36

Apie neregėtą vienybę pranešęs Ramūnas Karbauskis ėmė vengti žurnalistų

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis nusprendė kurį laiką nebendrauti su žiniasklaida. Trečiadienį po „valstiečių“ frakcijos posėdžio R.Karbauskis pareiškė, kad „valstiečių“ parlamentarai ir Vyriausybė absoliučiai dėl visko sutaria, vieni kitus palaiko, ir po to nebeatsakė į jokius klausimus.
Saulius Skvernelis ir Ramūnas Karbauskis
Saulius Skvernelis ir Ramūnas Karbauskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tokios vieningos frakcijos mes dar nesame turėję. Palaikymas Vyriausybei yra absoliutus, sutarimas su Vyriausybe – absoliutus, ir mes iš tikrųjų labai stipriai dirbsime iki pavasario sesijos pradžios tam, kad tie pažadai, kurie buvo rinkėjams, būtų įvykdyti. Ryžto yra labai daug. Labai ačiū už dėmesį“, – po dvi valandas Seime vykusio frakcijos posėdžio pareiškė R.Karbauskis.

Po to jis greitu žingsniu pasuko link savo kabineto ir į jį besivijusių žurnalistų klausimus atsakė akmeniniu veidu ir burnos nebepravėrė.

15min žiniomis, tai yra sąmoningas R.Karbauskio apsisprendimas į kalbas su žurnalistais kurį laiką nesileisti.

15min žiniomis, tai yra sąmoningas R.Karbauskio apsisprendimas į kalbas su žurnalistais kurį laiką nesileisti.

Frakcijos atstovas spaudai Liutauras Ulevičius po posėdžio lakoniškai paaiškino, kad jame buvo aptarta situacija ir priimtas sprendimas susitelkti į partijos programos vykdymą.

Po trečiadienį vykusio LVŽS valdybos posėdžio R.Karbauskis apskritai žurnalistams nepasirodė – komentarą pateikė jo pirmoji pavaduotoja Rima Baškienė.

Pastaruoju metu „valstiečių“ lyderiui teko daug aiškintis dėl anksčiau savo išsakytų teiginių.

Jis painiojosi kalbėdamas apie Gretos Kildišienės motinos išperkamosios nuomos būdu iš jam priklausančio „Agrokoncerno“ pirktą automobilį.

Iki šiol politikas sutikdavo dalyvauti televizijos laidose, portalų tiesioginėse konferencijose, surengė didelę spaudos konferenciją, tačiau kuo daugiau aiškinosi, tuo labiau klimpo ir kėlė papildomų klausimų.

Antradienį R.Karbauskis pareiškė, kad kilęs skandalas dėl jo pavaduotojos Gretos Kildišienės automobilio nuomos iš jam priklausančio „Agrokoncerno“ yra pirmas bandymas griauti valdžią.

Tačiau jo bendražygiai neskubėjo sutikti su šia nuomone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius