Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 17

„Atostogų parkas“: vyras, kuriam diagnozuotas COVID-19, lankėsi pirtyse, baseinuose

Sveikatinimo ir gydymo kompleksas „Atostogų parkas“ pranešime informuoja, kad žmogus, kuriam vėliau buvo nustatytas koronavirusas, parke lankėsi kovo 10 d., nuo 18.30 iki 21.30 val. Anksčiau buvo skelbiama, kad jis lankėsi kovo 11 d. Taip pat detaliau paminėtos parko vietos, kuriose lankėsi vyras. Tiesa, jis teigė, kad tuo metu nejautė ligos simptomų.
„Atostogų parkas“ Kretingos rajone
„Atostogų parkas“ / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.

„Atliekant atvejo epidemiologinį tyrimą, susirgęs COVID-19 asmuo informavo, kad Jūsų įstaigoje [t.y. „Atostogų parkas“] lankėsi 2020-03-10 nuo 18.30 iki 21.30 val. pagrindinėje zonoje po stogu, kavinėje po stogu prie baseino, lauko 2-uose šiltuose baseinuose ir „Gintaro“, „Lietuviškoje“ pirtyse ir duše“, – minima oficialiame Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Telšių departamento Plungės skyriaus atsiųstame rašte.

„Atostogų parkas“ taip pat nurodo, kad visos sveikatinimo ir gydymo komplekso patalpos ir paviršiai dėl lankytojų saugumo buvo papildomai, dažniau nei įprasta, valomi dezinfekcinių savybių turinčiu skysčiu, patalpos papildomai vėdinamos nustatytais intervalais. Visą šį laikotarpį buvo atidžiai laikomasi tuo metu galiojusių Vyriausybės ir SAM nurodymų ir rekomendacijų.

Šioje įstaigoje lankėsi į Lietuvą grįžęs studentas iš Danijos. Feisbuke jis taip pat rašė, kad parke buvo kovo 10 d. Kitą dieną jam pakilo temperatūra, dar vėliau sužinojo, kad turėjo kontaktą su kolega, kuriam jau Lietuvoje buvo diagnozuotas COVID-19.

Kovo 15 d. minėtam vyrui nustatytas koronavirusas, šiuo metu jis paguldytas į Klaipėdos universitetinę ligoninę. 15min pirmadienį jis pasakojo, kad jo neatėjo apžiūrėti medikai, vėliau buvo perkeltas į kitą palatą. Pats pacientas nesiskundė sveikata: jautėsi gerai, temperatūra nebuvo pakilusi.

Antradienį vyras 15min minėjo, kad ryte su juo susisiekė vyr. gydytoja, pasiteiravo apie savijautą, ar nieko netrūksta. Vėliau medikė buvo atėjusi jo apžiūrėti į palatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius