Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 14

Dramatiška I.Šimonytės pergalė pirmajame rinkimų ture – dar saldesnė vienam lietuviui

Lažybų kontora „TopSport“ praneša, kad vienas lietuvis, kontoroje pastatęs 20 eurų futbolo rungtynėse ir spėjęs, kad Ingrida Šimonytė laimės pirmajame rinkimų ture, laimėjo 955 eurus.
BNS spaudos konferencija su Ingrida Šimonyte
Ingrida Šimonyte / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

I.Šimonytė pačioje pirmojo turo pabaigoje iškovojo dramatišką pergalę, aplenkė Gitaną Nausėdą ir tapo pirmojo Lietuvos Respublikos prezidento rinkimų turo nugalėtoja. Tik suskaičiavus pačias paskutines apygardas, I.Šimonytė aplenkė savo būsimą konkurentą antrajame rinkimų ture.

Ši I.Šimonytės pergalė pirmajame ture buvo dar saldesnė „TOPsport“ klientui, kuris pasinaudojo savo Prancūzijos futbolo žiniomis, patikėjo konservatorės pergale pirmajame ture ir laimėjo įspūdinga pinigų sumą.

20 eurų nutaręs pastatyti lažybų aistruolis spėjo, kad „Montepllier“ laimės prieš „St. Etienne“ (1:0), kad „Nimes“ įveiks „Monaco“ ekipą (1:0), kad Paryžiaus „Saint-Germain“ įveiks „Angers“ (2:1) ir kad I.Šimonytė laimės pirmąjį rinkimų turą.

Laukiant rinkimų rezultatų jau buvo aišku, kad visos trys futbolo rungtynės pasibaigė būtent tokiu rezultatu, o politikės laimėjimas nulėmė, kad „TOPsport“ klientas laimėjo net 955 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius