Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 07

Kodėl vėlavo Rokas Žilinskas?

Į atnaujintos sutarties dėl panaudoto branduolinio kuro saugyklų smarkiai vėluojančių statybų pasirašymo ceremoniją trečiadienį vėlavo aukštas svečias – Seimo Atominės energetikos komisijos pirmininkas Rokas Žilinskas.
Rokas Žilinskas
Rokas Žilinskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atominėje elektrinėje R.Žilinskas pasirodė, kai ceremonija jau ėjo į pabaigą, po elektrinės generalinio direktoriaus Viktoro Ševaldino ir energetikos viceministro Romo Švedo kalbų. Kalbėdamas su „Lietuvos rytu“ politikas aiškino laiku atsikėlęs ir išvažiavęs iš Vilniaus į Visaginą, tačiau sutrukdęs kelio remontas.

Tuo tarpu kai kurie sutarties pasirašymo dalyviai tyliai spėliojo, kad parlamentaro vėlavimo priežastis galėjo būti išvakarėse Seimo rūmuose ilgokai švęstas kito „prisikėlėlio“ Vytauto Kurpuveso gimtadienis.

Per darbo dienos viduryje antradienį surengtą puotą neapsieita ir be alkoholio. R.Žilinskas buvo pastebėtas tarp ilgiausiai gimtadienyje užsibuvusių svečių. Tačiau pats politikos naujokas, jau anksčiau turėjęs nemalonumų dėl alkoholio vartojimo, gynėsi, kad šį kartą šventė neturėjo įtakos vėlavimui į Visaginą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius