Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 07

M.Majausko sprendimo priblokštas konservatorių strategas: tai – kerštas

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) rinkimų štabo vadovas, Seimo narys Andrius Vyšniauskas – nustebintas buvusio kolegos Mykolo Majausko sprendimu siekti Vilniaus mero posto. Jis įsitikinęs, kad tai – kolegos kerštas, tačiau to nesureikšmina ir tikina, kad M.Majauskas nebus sėkmingas kandidatas.
Andrius Vyšniauskas ir Mykolas Majauskas
Andrius Vyšniauskas ir Mykolas Majauskas / 15min nuotr.

„Nesureikšminčiau jo kandidatavimo dėl kelių priežasčių. Pirmas dalykas – tai būtų kandidatas, kuris neturės jokios politinės jėgos, didesnės politinės jėgos palaikymo, taip pat neturės ir komandos, tad pasiekti kažkokį rezultatą be komandos būtų labai sudėtinga“, – 15min sakė A.Vyšniauskas.

„Vilnius nėra Neringos savivaldybė, kur tu gali apeiti kiekvieną žmogų, paspausti ranką, pasikalbėti. Vilnius didelis miestas, kuriam reikia ir idėjų, ir žmonių, ir viso kito“, – pridūrė jis.

Jo teigimu, dar vasarą M.Majauskui buvo siūloma pabandyti laimę tapti Neringos meru, tačiau šis atsisakė motyvuodamas, kad darbas savivaldoje jo nedomina.

Be kita ko, anot A.Vyšniausko, M.Majauskas jau yra išreiškęs palaikymą konservatorių iškeltam kandidatui į Vilniaus merus, dabartiniam vicemerui Valdui Benkunskui.

15min nuotr./Valdas Benkunskas ir Mykolas Majauskas
15min nuotr./Valdas Benkunskas ir Mykolas Majauskas

M.Majausko kerštas?

Pasak A.Vyšniausko, kandidatavimu į sostinės merus M.Majauskas kerštauja konservatoriams.

„Kodėl Mykolas kandidatuoja? Aš manau, kad tai yra tam tikras tolesnio keršto arba veikimo prieš mūsų politinę bendruomenę pavyzdys. Kodėl? Todėl, kad dar vasarą buvo kalbėta su Mykolu – galbūt jis norėtų į Neringos merus, bet jis to kategoriškai atsisakė“, – pasakojo konservatorių strategas.

Jis pabrėžė, kad M.Majausko sprendimas yra „desperatiškas ėjimas kaip nors gauti eterio, bandyti gauti kažkokio viešumo“.

„Man atrodo, jis nėra teisingas ir sąžiningas. Nemanau, kad jis turės pasisekimą“, – tvirtino A.Vyšniauskas.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mykolas Majauskas
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mykolas Majauskas

Parlamentaras taip pat paneigė, kad M.Majausko apsisprendimas yra gudraus konservatorių plano dalis.

„Čia yra vieno žmogaus asmeninės ambicijos. Tų ambicijų įkaitais yra ir Seimas, ir daug kitų žmonių. Mes matome, kaip žmogus, negavęs vienos pozicijos, toliau eina ir keršija“, – teigė Seimo narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius