Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 01 28

„Mes ne prieš, bet...“: R.Karbauskis ir S.Skvernelis išėjo į karą – prieš ką?

Pirmadienio 15min podkaste „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas daugiausia laiko prašnekėjo ne tik apie valstiečius, bet ir žaliuosius. Išnarstė juos po kaulelį. Aptarė visus jų priešus – ne tik vidinius, bet ir išorinius. Ir tuos, kurių vaikai krykštauja, ir tuos, kurių namuose nėra kam krykštauti.

Šeštadienį vykęs Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) suvažiavimas, kuriame ne tik buvo išrinkta partijos vadovybė, bet ir oficialiai kandidatu į prezidentus paskelbtas premjeras Saulius Skvernelis, davė daug peno kalboms.

Pirmadienio podkaste R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptarė, kiek rimta LVŽS besiformuojanti opozicija R.Karbauskiui ir kodėl partijos pirmininkas su galvas keliančiais oponentais kalbasi ne argumentais, o siūlydamas tiems, kam nepatinka, eiti lauk. G.Dabašinskas konstatavo, kad R.Karbauskis išėjo į karą. Su kuo ir kodėl?

Su kuo ir kodėl kariauja premjeras S.Skvernelis, kuris, prabilęs apie šeimos vertybes, ne išspaudė ašarą, o mirtinai įžeidė savo konkurentę rinkimuose Ingridą Šimonytę ir kadenciją baigiančią prezidentę Dalią Grybauskaitę?

Ir koks yra tas didysis administracinis resursas, kuris premjerą gali nunešti iki pergalės, bet opozicija jo nė nepastebi?

Jei valstiečiai ir žalieji atsibos, dar paklausykite apie naudingą ...... Žygimantą Pavilionį ir korupcijos skandalo sūkuryje atsidūrusį Anykščių merą Kęstutį Tubį, kuris įtariamas šventiniu laikotarpiu galėjęs paimti daugiau nei 38 eurų vertės kyšį. Kas tai galėtų būti? Juk ne pinigai gi.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius