-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 19

Naujoje 15min laidoje Edvardas Žičkus atsisakys visų ribų

„Jaučiuosi kaip po šalto dušo“, – prisipažįsta žinomas žurnalistas ir ilgametis populiarių TV laidų vedėjas Edvardas Žičkus, po beveik metų pertraukos vėl pasinėręs į filmavimus. Jau šį sekmadienį 20.00 val. portale 15min laukia intriguojanti premjera – aktualių pokalbių šou „Edvardas Žičkus. Be ribų“.
1
Edvardas Žičkus

12 interviu – vos per porą savaičių, filmavimai po 10 valandų per dieną, laikantis visų saugumo reikalavimų, – taip jau kurį laiką atrodo Edvardo gyvenimas. Daugiau nei dviejų dešimtmečių patirtį televizijoje sukaupęs ir daugybę pasaulinio garso asmenybių kalbinęs žurnalistas žengia į jam pačiam iki šiol neišbandytą erdvę – internetinę televiziją. „Jei jau kultinis amerikiečių pokalbių laidų vedėjas Davidas Lettermanas prisijaukino „Netflix“, tai aš su internetiniu formatu irgi kaip nors susitvarkysiu“, – šypsosi prie naujo projekto vairo stojęs E.Žičkus.

38-erių TV prodiuseris ir laidų vedėjas išskiria ne tik naujos laidos struktūrą – dinamišką pokalbį jaukia ir modernia studija paverstuose istorinio viešbučio „Pacai“ apartamentuose, bet ir pašnekovus. Jais jau tapo savo srityje pasižymėję, aukštumų pasiekę ar išskirtinių patirčių sukaupę politikai, verslininkai, medikai, muzikantai, menininkai.

Edvardas Žičkus / Ana Rosso nuotr.
Edvardas Žičkus / Ana Rosso nuotr.

„Kuo gyvena pirmaisiais šalies asmenimis tapusieji, priešakinėse fronto linijose su koronavirusu kovojantieji ar gyvenimą iš pagrindų nutarę pakeisti žmonės? Ar įsivaizduojate, kiek reikia drąsos prisipažinti apie ilgus metus persekiojančią depresiją, vaikystėje tavęs išsižadėjusį tėvą, mylimojo išdavystę ir dar asmeniškesnes gyvenimo akimirkas? Apie visa tai kalbėjausi su savo pašnekovais, kurių nemažai apskritai vengia ne tik tokių atvirų išpažinčių, bet ir viešumos“, – būsimos laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ užkulisius praskleidžia jos kūrėjas.

Nemenkų išbandymų, jėgų ir net praradimų pastarųjų savaičių filmavimai kainavo ir pačiam projekto vedėjui. „Vieno filmavimo metu teko paaukoti garsios dizainerės siūtas smokingo kelnes, su kuriomis kadaise keliavau į „Oskarų“ teikimo ceremoniją Holivude. Po kito – namo grįžau su mėlyne, o dar po vieno negalėjau užmigti net dvi naktis – emocijos ėmė viršų, nes skausmingoje vienos pašnekovės patirtyje netikėtai atpažinau ir savo paties išgyvenimus“, – prisipažino Edvardas.

Sekmadienio vakarus nuo šiol jis žada be skandalingų antraščių, bet su širdį virpinančiomis tikromis istorijomis. O jų, anot TV laidų vedėjo, eteryje trūksta ypač šiuo, visiems nepaprastai sudėtingu pandemijos laikotarpiu.

Laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ premjera – jau šį sekmadienį 8 vakare portale 15min!

VIDEO: 15min nauja laida – „Edvardas Žičkus. Be ribų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius