Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 21

Panevėžio rūkoriams vietoj cigaretės primygtinai siūlytas obuolys

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė R. Gustaitienė kartu su Panevėžio miesto savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro specialisais dalyvavo akcijoje „Vietoj cigaretės – obuolys“.
Akcija „Vietoj cigaretės – obuolys“
Akcija „Vietoj cigaretės – obuolys“ / Panevėžio apskrities VPK nuotr.

Akcijos organizatoriai praeiviams siūlė atsisakyti žalingo įpročio – mesti rūkyti, o vietoj cigaretės vaišino obuoliu, rašoma pagal Panevėžio m. ir r. PK bendruomenės pareigūnės Renatos Gustaitienės pateiktą informaciją parengtame ir ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Bendruomenės pareigūnė R.Gustaitienė supažindino su Panevėžio miesto savivaldybės sprendimu dėl nerūkymo zonų, paaiškino, kad Panevėžyje, Laisvės a., švietimo įstaigų teritorijose ir kitose savivaldybės sprendime ir Lietuvos Respublikos tabako, tabako gaminių ir su jais susijusių gaminių kontrolės įstatyme numatyti draudimai rūkyti tam tikrose vietose bei nupirkti ar kitaip perduoti tabako gaminius nepilnamečiams, dalijo informacinius lankstinukus apie Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekse numatytą atsakomybę, skatino atsisakyti šio žalingo įpročio, kenkiančio ne tik sveikatai, bet ir reputacijai.

Panevėžio apskrities VPK nuotr./Akcija „Vietoj cigaretės – obuolys“
Panevėžio apskrities VPK nuotr./Akcija „Vietoj cigaretės – obuolys“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius