-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 03

Pokyčiai Klaipėdos universitetinėje ligoninėje – apribojama veikla

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas vėlyvą penktadienio vakarą pranešė apie pokyčius Klaipėdos universitetinėje ligoninėje – nuo šeštadienio bus uždaryta didžioji dalis ligoninės. Neveiks ir aktyviai funkcionavęs Priėmimo skyrius, į kurį pacientai buvo gabenami iš viso regiono.
Klaipėdos universitetinė ligoninė
Klaipėdos universitetinė ligoninė nuo šeštadienio negalės priimti pacientų. Jie visi bus nukreipiami į Respublikinę Klaipėdos ligoninę / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip informavo meras, laukia pokyčiai, kurie bus nepaskutiniai.

Nuo šeštadienio laikinai sustabdoma Klaipėdos universitetinės ligoninės skubios ir neatidėliotinos pagalbos skyriaus centriniame korpuse Nr.1 (Liepojos g. 41) veikla iki visų stacionarizuotų pacientų išrašymo. Pacientams, kurie šiuo metu gydomi pagrindinio korpuso stacionaro skyriuose, tęsiama reikalinga specializuota medicinos pagalba iki jų išrašymo.

Visa skubi medicininė pagalba bus teikiama Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje.

Kaip informavo meras, pacientai, kuriems reikalinga skubi medicinos pagalba, kurios pagal savo asmens sveikatos priežiūros paslaugų teikimo apimtis negali suteikti Respublikinė Klaipėdos ligoninė, nukreipiami į artimiausią reikiamą pagalbą suteikti galinčią asmens sveikatos priežiūros įstaigą.

Ligoninėje ir toliau bus teikiama akušerinė pagalba, bus priimami ir gydomi pacientai dėl COVID-19 viruso.

Taip pat informuojama, kad onkologinės pagalbos teikimo tvarka dienos stacionaro chemoterapijos ir radioterapijos ambulatoriniams pacientams Klaipėdos universitetinėje ligoninėje nesikeičia.

15min penktadienį jau rašė, kad Klaipėdos universitetinėje ligoninėje atliekami net keli patikrinimai. Vieną jų inicijavo Sveikatos apsaugos ministerija, dėl galimo karantino nesilaikymo, kai medikai laisvai galėjo vaikščioti tarp skyrių.

Klaipėdos apskrityje jau yra užsikrėtę koronavirusu 36 medikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius