Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 10 /11:55

R.Karbauskis išgirdo S.Skvernelio sprendimą dėl ateities, bet premjeras teigia nieko nesakęs

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis antradienį ryte sakė jau žinantis, ar premjeras Saulius Skvernelis ves partijos sąrašą Seimo rinkimuose. Pats S.Skvernelis sako, kad klausimas ankstyvas, o sprendimai nėra vienasmeniai.
Ramūnas Karbauskis, Saulius Skvernelis
Ramūnas Karbauskis, Saulius Skvernelis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Jūs jo paklauskite“, – paklaustas, ar jau sulaukė premjero atsakymo, ar šis dalyvaus Seimo rinkimuose su LVŽS, sakė R.Karbauskis, tačiau pridėjo: „Man pasakė“.

Visgi R.Karbauskis tikino, kad žiniasklaidai nieko nesakys.

„Ne. Aš jums nepasakysiu“, – teigė R.Karbauskis. Klausiamas, ar premjero sprendimas džiugina, jis tikino: „visą laiką džiaugiuosi mūsų bendradarbiavimu“.

Pats S.Skvernelis antradienį ryte Seime teigė, kad klausimas, ar jis ves LVŽS sąrašą rinkimuose – per ankstyvas. Jis tikino „valstiečių“ vadovui neatskleidęs savo apsisprendimo.

„Ne, bus tarybos posėdis... Gal jis nori įsivaizduojama priimti (už tikra – BNS). Bus tarybos posėdis, ir tada paaiškės, tai nėra vienasmeniai sprendimai“, – žurnalistams teigė S. Skvernelis.

Anot jo, atsakymai paaiškės, kai LVŽS susirinks į tarybos posėdį. Šis kol kas atidėtas neribotam laikui dėl koronaviruso. Partijos tarybos posėdis planuotas kovo 6-ąją, bet jis neįvyko dėl koronaviruso grėsmės. Kol kas neaišku, kada jis vyks.

„Kada išvarysime virusą iš Europos. Nenorime rinkti žmonių ir rizikuoti jų sveikata“, – sakė R.Karbauskis.

Anksčiau R.Karbauskis tikino laukiantis S.Skvernelio sprendimo iki kovo 6 dienos ir vylėsi, kad premjeras sutiks vesti LVŽS sąrašą rinkimuose, kaip darė 2016-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius