Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 10 16

S.Skvernelis: Vyriausybė svarsto atsisakyti viešinimo per žiniasklaidą projektų

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis antradienį paskelbė, kad Vyriausybė svarsto atsisakyti viešinimo per žiniasklaidą projektų.
Laikraštis
Žiniasklaida / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš nesakau, kad to reikėtų nebedaryti, (...) bet mes galime iškelti tokį klausimą, ar tie pinigai panaudojami būtent pagal prasmę ir ar viešinimo pinigai negali būti naudojami kitais būdais“, – LRT radijui sakė premjeras.

„Galbūt, galbūt ir tokios bus diskusijos, jos vyksta, o kokie bus sprendimai, matysime vėliau“, – teigė S.Skvernelis, paklaustas, ar Vyriausybė svarstys atsisakyti viešinimo projektų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saulius Skvernelis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saulius Skvernelis

Pasak jo, svarbūs Vyriausybei klausimai gali būti viešinami per „visuomeninį transliuotoją, tai gali būti ir ministerijų tinklapiuose, gali būti atrastos ir kitos formos“.

Taip premjeras komentavo feisbuke pirmadienį išsakytus savo svarstymus, ar neverta „dešimčių milijonų eurų, kuriuos kasmet iš valstybės institucijų gauna žiniasklaidos priemonės“, skirti kitoms reikmėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius