Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 07

Seimo narys Rimas Ručys ne toks didelis ligonis – jis jau išrašytas iš Kauno klinikų

Prieš pat balsavimą dėl neliečiamybės panaikinimo sunegalavęs Seimo narys „tvarkietis“ Rimas Ručys serga ne taip sunkiai, kaip teigė jo bendražygiai. Politikas jau išrašytas iš Kauno klinikų. Tai 15min.lt patvirtino Kauno klinikų atstovė spaudai Milda Dambrauskienė.
Rimas Antanas Ručys
Rimas Antanas Ručys / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jos teigimu, R.Ručiui buvo atlikta procedūra ir jis išsiųstas į namus.

Informacijos apie procedūrą ir „tvarkiečio“ būklę atstovė spaudai suteikti negalėjo.

Ji teigė, kad iš Kauno klinikų R.Ručys buvo išrašytas balandžio 3 dieną – praėjusį penktadienį.

Tuo metu praėjusį ketvirtadienį „Tvarkos ir teisingumo“ vicepirmininkas Kęstas Komskis 15min.lt teigė, kad J.Ručio būklė pablogėjo.

„Sveikata dar labiau pablogėjo. Jį pervežė į Kauno klinikas, nes čia nustatė kitą diagnozę gydytojai. Anksčiau manyta, kad prireiks stimuliatoriaus, o dabar paaiškėjo, kad vožtuvą teks keisti. Kadangi jis gydėsi Kaune, tai pervežtas dabar ten“, – ketvirtadienį sakė K.Komskis.

Atėmė teisinę neliečiamybę

Seimas praėjusį antradienį atėmė R.A.Ručio teisinę neliečiamybę. R.A.Ručys ketino sakyti kalbą ir atmesti jam reiškiamus įtarimus, bet pasijuto blogai ir buvo skubiai išvežtas į Santariškių klinikas. Ten jis kurį laiką buvo gydomas reanimacijoje. Tą padaryti prokurorai prašė dėl to, kad ketina pateikti „tvarkiečiui“ įtariamus kyšininkavimu.

Prokurorų teigimu, tuometis partijos „Tvarka ir teisingumas“ atsakingasis sekretorius, dabartinis Seimo narys R.A.Ručys, 2013 m. veikdamas grupėje su Ervinu Raistenskiu ir Algimantu Juocevičiumi ir prodiuseriu Rolandu Skaisgiriu sukūrė korupcinę schemą, kaip išreklamuoti partiją „Tvarka ir teisingumas“ ir jos pirmininką R.Paksą, o už reklamą atsilyginti per šios politinės jėgos kontroliuojamos Vidaus reikalų ministerijos organizuojamus viešuosius pirkimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius