Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 25

V.Mazuronis apie V.Baltraitienės elgesį: nematau nieko bloga, kai bendraujama medžioklėje

Darbo partijos vedlys Valentinas Mazuronis nemato nieko bloga, kad jo partijos narė, žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė bei įtarimų dėl piktnaudžiavimo tarnyba sulaukęs Maisto ir veterinarijos tarnybos vadovas Jonas Milius dalyvavo bendroje medžioklėje kartu su „Biovela Group“ vadovu Virginijum Kantausku.
Valentinas Mazuronis
Valentinas Mazuronis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Nematau nieko čia ypatinga. Tai, kad abiejų šalių ministrai po darbo vakarieniauja ir medžioja, yra gerai. Ir dar už savo pinigus. Tai tokia bendravimo forma“, – 15min komentavo partijos kolegės elgesį europarlamentaras V.Mazuronis.

Naujienų agentūra BNS ketvirtadienį paviešino, kad V.Baltraitienė su vyru Regimantu Baltraičiu dalyvavo vakarienėje su medžiokle Panevėžio rajone Lietuvoje tąkart viešėjusio Latvijos žemės ūkio ministro Janio Duklavo garbei. Šiame renginyje Stumbrynėje, be ministrų, dalyvavo J.Milius, Latvijos maisto ir veterinarijos tarnybos vadovas Maris Balodis, keli kiti šių įstaigų atstovai ir mėsos perdirbimo įmonės „Biovela Group“ vadovas.

J.Miliaus vadovaujama tarnyba tikrina bei prižiūri ir mėsos perdirbimo įmones.

„Kaip supratau iš publikacijos, verslininką kvietė Latvijos ministras. Manau, kad čia nieko nėra smerktina. Žinoma, jei būtų nusižengta taisyklėms ar medžioklės metu būtų priimami svarbūs sprendimai verslui, tai būtų kita kalba“, – sakė Darbo partijos pirmininkas.

BNS rašo, kad ministrė V.Baltraitienė svarstė, jog „Biovelos“ vadovą į šį Žemės ūkio ministerijos organizuotą renginį greičiausiai pakvietė J.Milius arba Latvijos ministras, kuris jau seniai gerai pažįstamas su „Biovelos“ vadovu. Tačiau pats ministras tai neigė.

„Nereikia čia smerkti. Greitai politikai ir ministrai negalės vestuvėse dalyvauti prieš tai negavę svečių sąrašo – juk nežinai, prie ko sėdėsi“, – samprotavo V.Mazuronis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius