-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 01

„Valstiečiai“ kol kas prezidento rinkimuose mato tik S.Skvernelį

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) rinkimuose į prezidentus remtų Saulių Skvernelį ir kol kas neturi kitų kandidatų, sako LVŽS atstovas ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.
Saulius Skvernelis
Saulius Skvernelis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Buvo partijos sąskrydis, žmonės turėjo galimybę pasikeisti nuomonėmis – be jokios abejonės, viduje jaučiasi, kad didelė parama yra dabartiniam premjerui. Bet pirmiausia premjeras turėtų apsispręsti ir paskelbti apie savo sprendimą. Partijos viduje daugiau kažkokių kandidatų aš bent jau negirdžiu save identifikavusių“, – „Žinių radijui“ trečiadienį sakė V.Sinkevičius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Virginijus Sinkevičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Virginijus Sinkevičius

LVŽS Vilniaus skyriaus pirmininkas teigė, kad partija galėtų svarstyti rengti išankstinius kandidatų rinkimus, jei skyriai jų iškeltų daugiau.

„Jei turėsime kelis kandidatus – kodėl gi ne. Bet aš įtariu, kad, jei skyriai ir teiks, teiks praktiškai vieną, ar jei teiks kelis, kiti nenorės“, – neabejojo politikas.

Jis sako, kad kandidatą tvirtinti turėtų partijos suvažiavimas, jo data dar nėra paskelbta.

Birželį atlikto bendrovės „Spinter tyrimai“ naujausio visuomenės nuomonės tyrimo duomenimis, prezidento rinkimuose S.Skvernelis liktų ketvirtoje vietoje – už jį balsuotų 6,3 proc. respondentų.

Pirmoje vietoje būtų ekonomistas Gitanas Nausėda, antroje – Kauno meras, visuomeninio judėjimo „Vieningas Kaunas“ įkūrėjas ir verslininkas Visvaldas Matijošaitis, trečioje – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) narys, buvęs diplomatas Vygaudas Ušackas.

Prezidento rinkimai vyks kitų metų gegužę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius