-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 30 /14:22

Žiauriu smurtu prieš paauglę įtariamo jurbarkiečio motina sustabdė narystę Darbo partijoje

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas 15min ketvirtadienį teigė gavęs partietės iš Jurbarko, kurios sūnui pareikšti įtarimai pasikėsinimu išžaginti, prašymą sustabdyti narystę partijoje. Ši moteris nebuvo eilinė narė – priklausė politinės jėgos tarybai, tačiau ketvirtadienį jos pavardė ir nuotrauka iš partijos puslapyje skelbiamo tarybos narių sąrašo dingo.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Esu ne Lietuvoje, bet man pranešė, kad ji sustabdė narystę ir dabar rašau pareiškimą, kad artimieji galėtų kreiptis į mane, kad būtų užtikrintas teisingumas samdant advokatus ir visa kita. Aš galėsiu padėti jiems, todėl, kad tokie dalykai neturi vykti be atsako“, – 15min ketvirtadienį sakė jis.

V.Uspaskichas pridūrė, kad kiekvienas turėtų atsakyti už save: „Mes kažkodėl tai dabar Paleckių netempiam per dantis, per teismus, kad vienas iš vaikų sėdi. Bet aš pasiruošęs padėti, nesvarbu – partiečiai ar ne, taip neturi būti paliktas atvejis.“

Itin žiauriu nusikaltimu įtariamo paauglio ne tik mama, bet ir tėtis priklauso Darbo partijai.

Tačiau kaip 15min sakė Darbo partijos būstinės vadovas Viktoras Fiodorovas, prašymas priešpiet buvo gautas tik iš „darbietės“, jis buvo patenkintas, tuo metu jos vyras tokio prašymo nepateikė.

Beje, jaunuolio tėvas buvo įtariamas balsų pirkimu 2015 metų savivaldybių rinkimuose, 2016 metais išteisintas, 2019 metų savivaldybių rinkimuose dalyvavo su Darbo partijos sąrašu, o mama – 2015 metais taip pat dalyvavo rinkimuose su Darbo partija.

Nusikaltimas įvykdytas sekmadienio naktį.

Po klasės vakarėlio dešimtoje klasėje besimokanti mergina atsidūrė Kauno klinikų reanimacijoje. Jurbarko rajone gyvenančią septyniolikmetę pasikėsino išžaginti ir žiauriai sumušė kovos menus praktikuojantis paauglys. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius